Antena Căutare

VIDEO! Romania-Turcia 0-2/ Prezenta la barajul pentru Campionatul Mondial din 2014, sub semnul intrebarii

Nationala Romaniei a fost invinsa de Turcia pe teren propriu, scor 0-2, iar prezenta la barajul pentru Campionatul Mondial din 2014 este pusa sub semnul intrebarii. Golurile partidei au fost inscrise de Yilamz ('22) si Mevlüt Erdinc (90+4). In urma acestui rezultat, tricolorii sunt la mana rezultatelor, Ungaria si Turcia trecand peste echipa lui Victor Piturca in clasamentul Grupei D.

Tricolorii n-au reusit sa obtina nici macar o remiza cu Turcia, iar visul romanilor de a vedea din nou nationala Romaniei la un campionat mondial e aproape spulberat.

Elevii antrenati de Victor Piturca au inceput bine meciul si Marica putea reedita performanta cu Ungaria, cand a inscris in debutul meciului, insa Kaya l-a oprit cu pretul unui cartonas galben.

Cristi Tanase putea deschide scorul in minutul 15, insa Erkin a respins mingea cu capul in bara, chiar de pe linia portii. Si cum ratarile se razbuna, turcii au izbutit deschiderea scorului in minutul 22, prin Burak Yilamz. Atacantul lui Galatasaray a reluat cu capul dintre Chiriches si Goian. In minutul 27, arbitrul le-a refuzat tricolorilor o lovitura de la 11 metri, dupa ce Toprak a respins mingea cu mana.

Piturca i-a introdus dupa pauza pe Maxim si Adi Popa, insa cei care au avut ocazii au fost tot oaspetii. Umut Bulut a scapat singur cu Tatarusanu, dar portarul nostru a scos cu piciorul. In minutul 67, Bdi Popa putea restabili egalitatea, insa sutul sau a lovit bara portii lui Volkan Demirel.

In minutele de prelungire Goian a trimis in bratele portarului advers, iar la ultima faza a meciului, Mevlut a punctat pentru 2-0 cu un sut pe coltul lung.

In urma acestui rezultat, Romania a cazut pe locul 4 in clasamentul Grupei D, iar sansele de merge la barajul pentru Mondialul din Brazilia sunt destul de mici.


Clasament GRUPA D

1. Olanda 8 7 1 0 24:4 22
2. Ungaria 8 4 2 2 18:12 14
3. Turcia 8 4 1 3 14:7 13
4. ROMANIA 8 4 1 3 13:12 13
5. Estonia 8 2 1 5 6:16 7
6. Andorra 8 0 0 8 0:24 0


Ultimele meciuri

11/10/13
Estonia - Turcia
Andorra - Romania
Olanda - Ungaria

15/10/13
Turcia - Olanda
Ungaria - Andorra
Romania - Estonia

Partida Romania - Turcia a fost LiveVIDEO si TEXT pe a1.ro

FINAL DE MECI

GOL Turcia! mi
n 90+4: Erdinc a punctat printr-un sut la coltul lung din marginea careului



min 90+2: Goian trimite cu capul din careul mic, insa Volkan retine




Cinci minute de prelungire!

min. 90:
Gulum il inlocuieste pe Bulut

min. 84: Iese Tore si intra Erdinc

min. 79: Bogdan Stancu suteaza peste poarta lui Volkan de la marginea careului

min. 78: Cristin Tanase este inlocuit cu Gigel Bucur

min. 75: Sutul defectos al lui Bogdan Stancu este blocat in careul mic al turcilor

min. 72: Iese Yilamz, intra Sahan

min. 68: Arda Turan primeste cartonasul galben

min. 67: Ocazie uriasa pentru Romania! Adi Popa trimite in bara portii lui Volkan



min. 64:
Volkan vede cartonasul galben pentru tragere de timp

44.537 de oameni asista la meciul dintre Romania si Turcia

min. 56: Bogdan Stancu inscrie cu capul, insa gol este anulat corect pentru ofsaid



min. 52: Umut Bulut a scapat singur cu Tatarusanu, dar portarul nostru a scos cu piciorul



min. 46:
Adi Popa si Alexandru Maxim i-au inlocuit pe Gabi Torje si Ciprian Marica

A inceput repriza secunda!

Final de repriza!

min. 46+1: Hoban suteaza de la aproximativ 20 de metri mult peste poarta aparata de Volkan

min. 41: Razvan Rat primeste cartonasul galben

min. 39: Selcuk Inan trimite peste poarta aparata de Tatarusanu

min. 27: Bogdan Stancu a sutat din interiorul careului, dar mingea a fost respinsa de Toprak! Fundasul turc a atins mingea cu mana in cadere!



GOL Turcia! 0-1, min. 22: Burak Yilmaz deschide scorul printr-o lovitura de cap.
Atacantul turc a profitat de centrarea foarte buna primita din partea lui Erkin.



min. 15: Ocazie uriasa pentru Romania! Erkin trimite mingea cu capul in bara de pe linia portii dupa lobul trimis de Tanase, la o iesire hazardata a lui Volkan



min. 10: Chiriches pierde mingea in fata lui Burak Yilmaz, insa Tatarusanu respinge sutul atacatului de la Galatasaray.



min. 5: Pintilii recuperaza o minge dupa o grava greseala in careul turcilor, insa portarul Volkan respinge in corner.



min. 1: Kaya vede cartonasul galben

min. 1: Marica scapa spre poarta insa este faultat de Kaya. Lovitura libera pentru Romania de la aproximativ 20 de metri. Torje executa lovitura libera, dar mingea este deviata peste poarta de zid.



Start de partida! Hai Romania!

Intreg stadionul intoneaza imnul nationalei Romaniei!



Tricolorii sustin cel mai important test din ultimii ani! Intalnirea cu reprezentativa Turciei fiind capitala pentru meciul de baraj contand pentru Mondialul din Brazilia.

Echipele de start:

Romania: Tatarusanu - Matel, Dorin Goian, Chiriches, Rat - Hoban, Pintilii - Torje, Stancu, Tanase - Marica. Antrenor: Victor Piturca.

Turcia: Volkan - Gokhan Gonul, Kaya, Omer Toprak, Erkin - Gokhan Tore, Selcuk Inan, Mehmet Topal, Arda Turan - Umut Bulut, Burak Yilmaz. Antrenor: Fatih Terim.




In aceasta seara, de la 21:00, Antena 1, GSP TV si www.antenaplay.ro transmit, in direct, Romania-Turcia, meciul care ne-ar putea asigura prezenta la barajul de calificare pentru Campionatul Mondial din Brazilia! Totodata, cele mai importante faze ale confruntarii de pe Arena Nationala vor putea fi vazute si comentate in timp real pe www.a1.ro.

"Cautam o minune in aceste ultime jocuri. Am inceput prost, dar avem sanse sa intoarcem soarta pe final de preliminarii. Stiu foarte bine ce inseamna un egal sau o infrangere cu Romania, asa ca vom aborda foarte serios partida. Nu trebuie sa ne fie frica de nimeni si nimic", a declarat selectionerul Turciei, Fatih Terim.

"Sansele Turciei sunt destul de mici, dar tocmai din aceasta cauza trebuie sa fim atenti. Ei isi joaca ultima carte si vor fi foarte periculosi. Noi ocupam locul doi si ne-ar ajuta si un rezultat de egalitate. Au jucatori valorosi si un antrenor exceptional in persoana lui Fatih Terim, care poate schimba o echipa dupa doar cateva antrenamente", a spus Victor Piturca.

Ziua dedicata meciului dintre Romania si Turcia incepe la GSPTV de la ora 10:30 si continua mult dupa fluierul final al partidei, cu editii surprinzatoare ale emisiunii “Meciul Zilei”. Oameni din fotbal, dar si vedete pasionate de sportul cu balonul rotund vor analiza si comenta in cele mai mici amanunte meciul de pe Arena Nationala.

Inainte de meci, Gica Hagi si Gica Popescu vor prefata intalnirea cu Turcii in cadrul unei editii speciale, moderata de Costin Desliu!

"Neatza": Romanii dau pronosticuri pentru meciul Romania-Turcia... Cele mai tari ponturi de astazi, 10 septembrie 2013! Tu ce recomandare ai pentru Romania-Turcia?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x