Antena Căutare

Bacila in exclusivitate la Radio GSP: "Cand mi-am vazut piciorul am zis: «E varza, m-am nenorocit»!"

Cel mai ghinionist jucator al celor de la Pandurii dupa victoria in fata Stelei cu 2-1 la Ploiesti, Cosmin Bacila a acceptat invitatia Radio GSP de a discuta pret de cateva minute despre momentele cumplite pe care le-a trait aseara, atunci cand Florin Gardos l-a accidentat in minutul 85.

"Sa dea Dumnezeu sa revin cat mai repede, vreau sa le multumesc tuturor celor care ma incurajeaza. Colegii sunt alaturi de mine, inclusiv familia. Toata lumea are grija de mine si sa fiu tratat bine, asa cum se intampla si acum. Domnul Sandoi mi-a dat cateva indicii despre accidentarea dansului, totul depinde de mine cum voi fi si cat va dura recuperarea. E o nebunie ca nu voi mai juca fotbal, mi s-a parut foarte grava accidentarea, sunt mai motivat acum si merg mai departe.

Conteaza sa nu mai ma doara piciorul pentru ca aseara a fost cea mai cumplita seara din viata mea si sa ma fac bine cat mai repede. Prima data cand mi-am vazut piciorul mi-am dat seama ca e varza si m-am nenorocit. Nici nu mai stiu ce sa zic! Florin a fost la mine, l-am rugat sa stea linistit, nu am nimic cu el, l-am iertat si mi-a spus ca pentru el conteaza foarte, foarte mult ce fac. Mi-a spus ca nu a putut sa doarma. E greu, asta e! Sper sa iasa bine operatia si sa fie bine pentru toata lumea!", a declarat Bacila in exclusivitate la Radio GSP.

Operat la Bucuresti

Bacila a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unde i s-a confirmat diagnosticul de dubla fractura de tibie si peroneu. Fotbalistul a fost dus apoi si bagat in operatie la Spitalul Elias din Capitala. Cel mai probabil, el va mai juca fotbal doar toamna viitoare!

"Imi pare nespus de rau! Le cer scuze lui, familiei lui, nu sunt un jucator dur si nu stiu cum s-a putut intampla asa ceva. Sper sa se faca bine repede, il voi vizita la spital" a declarat Florin Gardos, care la finalul intalnirii i-a cerut numarul de telefon fundasului gorjean. Daca tot era interesat, ar fi putut sa i-l ceara la incalzire.

Citeste si Gazeta Sporturilor!

foto: gsp.ro

VIDEO! Torje a facut impresie in Serie A... FCM Tg. Mures - U Cluj 1-1 / Sepcile Rosii egalate, din nou, pe final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x