Antena Căutare

Badea: "Gigi Becali si Iuliu Muresan indeparteaza oamenii de fotbal!"

Nicolae Badea, presedintele CA al lui Dinamo, a vorbit despre acuzatiile de blat pe care le fac Iuliu Muresan si Gigi Becali si spune ca federatia ar trebui sa intervina in acest caz.

"Voi fi multumit daca vom continua victoriile si in meciurile oficiale. Si amicalele au rostul lor, dar pe noi ne intereseaza oficialele. Trebuie sa fim concentrati in continuare si foarte responsabili in pregatirea startului returului. Conflictul dintre Gigi Becali si Iuliu Muresan nu fac altceva decat sa indeparteze oamenii de fotbal.

FRF este obligata sa intervina, are aceasta responsabilitate, pentru ca noi nu putem lua nicio masura. Presedintele FRF nu e selectioner, el incepe sa reactioneze in stilul atmosferei din Liga 1, o atmosfera pe care nu ar trebui sa o perpetueze”
, a spus Nicolae Badea la GSP TV.
gsp.ro
S-a dus sa joace in cer!... Rednic vs FRF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x