Antena Căutare

Badea, mai tare decat Papa: Dinamo pregateste o oferta de nerefuzat pentru Chipciu

La GSP TV, Tica Danilescu a declarat ca Dinamo va profita de faptul ca Liga nu a inregistrat transferul lui Chipciu la Steaua si ca va incerca sa-l deturneze pe fotbalist catre Stefan cel Mare.

Gigi Becali a anuntat aseara ca Alexandru Chipciu este jucatorul Stelei si ca nici Papa nu il va mai intoarce din drum pe mijlocas.

Totusi, Nicolae Badea pare a fi mai tari decat suveranul pontif, deoarece au pregatit o oferta de nerefuzat pentru Brasov: 800 000 de euro plus 30% dintr-un eventual transfer.

Anuntul a fost facuta de Tica Danilescu la GSP TV, cel care a dezvaluit si motivul pentru care Liga nu a inregistrat transferul la Steaua: "s-a incercat sa se ocoleasca Sporting Pitesti de la negocieri, dar actele semnate cu FC Brasov sunt clare".

In replica Gigi Becali s-a intrebat retoric: "Ce vor militienii astia? Ei fac oferte dar daca Chipciu nu vrea sa vina la ei? L-au sunat pe tatal baiatului dar el a declarat ca vrea sa vina la Steaua. Am platit 1,2 milioane Brasovului."

Foto: Intact Images

Pica si trasferul lui Danane? Vezi ce jucator surpriza vrea Steaua pe dreapta!... FOTO! Alonso si Massa au condus doua modele Ferrari din anii '40...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x