Antena Căutare

Badea si Ciutacu au dat studioul TV pe terenul de baschet! Premierul Ponta le-a tinut isonul

Mircea Badea si Victor Ciutacu, vedetele postului Antena 3, au lasat  - astazi - studioul TV pentru a juca un meci de baschet, in scop umanitar.

Totul s-a intamplat la Sala Rapid, iar in teren s-au mai aflat si premierul Victor Ponta, care practica baschetul amator, in fiecare duminica, dar si antrenorul de gimnastica Octavian Bellu

Actiunea, botezata "Confruntarea Greilor", a fost gandita in scop caritabil, in urma careia cei doi realizatori TV au participat alaturi de 10 elevi pentru a strange fonduri destinate proiectelor liceenilor din Bucuresti.

Victor Ciutacu: Nu ştiu cine conduce şi până la urmă nu e important, avem un alt scop

Victor Ciutacu

In tribune au fost prezenti 1.000 de spectatori, printre care multe personalitati ala sportului romanesc, dar si multe vedete ale postului Antena 3.

Banii sunt destinati elevilor defavorizati si in functie de succesul acestei actiuni, cei doi realizatori isi propun noi confruntari sportive cum ar fi... table sau curling.

Biletul de intrare a costat 15 lei, dar in sala au existat si urne speciale pentru donatii.

Foto: Antena 3 (captura video)

UPDATE: Adi Cristea si-a vazut visul cu ochii: transfer in strainatate, la 29 de ani!... Frumusetile tenisului! Djokovici si Murray, sustinuti de iubite in finala de la Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x