Antena Căutare

Frumusetile tenisului! Djokovici si Murray, sustinuti de iubite in finala de la Australian Open

Novak Djokovici a castigat pentru a treia oara consecutiv primul turneu de Mare Slem al anului. Sarbul s-a impus in ultimul act de la Australian Open in fata lui Andy Murray, la capatul unei partide de aproape patru ore. In tribuna, iubitele celor doi sportivi au tremurat la fiecare minge.

Trei ore si 40 de minute a durat meciul dintre Novak Djokovici si Andy Murray. O lupta a nervilor, o batalie de cursa lunga pentru marele premiu de la Australian Open. Finalul a adus fericirea in tabara lui Nole, castigator pentru a treia oara consecutiv la Melbourne.

Spectacolul oferit a fost gustat din plin de spectatorii australieni si trait la cote maxime de iubitele celor doi sportivi. Jelena Ristici, logodnica lui Djokovici, a fost cea care a avut motive de fericire. De cealalta parte, Kim Sears va avea misiunea de a-l incuraja pe Murray dupa inca o finala pierduta.

Tenisul, pasiune de familie pentru Sears

La 24 de ani, Kim Sears iubeste tenisul. In 2005, pe vremea cand inca nu sarbatorise majoratul, il cunoaste pe Murray. Era vremea de US Open, iar micuta Kim avea recomandari bune. Tatal, Nigel Sears, un cunoscut antrenor de tenis. Ii place sa priveasca meciurile, joaca mai rar. E licentiata in arte si picteaza de zor animale.

Relatia dintre cei doi a avut un moment de ratacire in 2009, dar despartirea n-a durat decat sase luni. "Al doilea serviciu" al relatiei lor pare unul perfect, de durata.

Jelena Ristici, iubita numarului unu mondial

O stiti pe Jelena din cadrele tv. Traieste la maximum fiecare minge a lui Djokovici, dar si fiecare clipa alaturi de tenismenul sarb. Sunt impreuna din 2005. Despre ea, Nole spune ca este cel mai infocat fan al sau in viata. Despre el, Jelena zice ca merita primul loc mondial. Se afla in tribune la fiecare meci al logodnicului, dar si la fiecare aparitie pe covorul rosu. Intre turnee, isi gasesc timp sa realizeze si cateva sedinte foto impreuna.

Badea si Ciutacu au dat studioul TV pe terenul de baschet! Premierul Ponta le-a tinut isonul... Un batran de 74 de ani, arestat dupa ce a vrut sa loveasca arbitrul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x