Antena Căutare

Balgradean este pe lista de transferuri a lui Fulham!

Fostul portar al celor de la Minerul Lupeni si UTA e pe lista londonezilor de la Fulham, locul 15 in Premier League, care il monitorizeaza pentru un transfer.

Cristian Balgradean ar putea face un pas urias in cariera dupa numai doua sezoane petrecute in Stefan cel Mare. Portarul de 23 de ani are sansa sa ajunga in cel mai puternic campionat al Europei daca va continua evolutiile constant bune de pana acum. Fulham, locul 15 in Premier League, a pus ochii pe "Pufi" si l-ar dori din vara. Britanicii au trimis scouteri ce l-au monitorizat pe Balgradean in ultima perioada, acestia urmand sa fie prezenti in tribune si luni, la Derby de Romania.


Fulham il are pe lista si pe Costel Pantilimon, pe care si-ar dori sa-l imprumute in aceasta iarna de la Manchester City pana la finalul campionatului. Londonezii sunt in criza de goalkeeperi, titularul Mark Schwarzer (39 de ani) avand ganduri de retragere.

"N-a fost bun de Sportul!"

Gigi Multescu a povestit cum l-a adus pe Cristian Balgradean la Sportul Studentesc, dar antrenorii de acolo au decis ca nu are valoare sa ramana. "Eu l-am adus pe Balgradean de la Lupeni la Sportul, dar nu a trecut testele si nu a ramas. Iata ca Dinamo i-a acordat aceasta sansa si este foarte constant etapa de etapa, ceea ce e senzational. E un portar bun, care apara foarte bine", a spus Multescu.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Romania debuteaza astazi cu Tunisia la CM de Handbal... Ilie Stan: "MM i-a influentat gandurile lui Gigi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x