Antena Căutare

Ilie Stan: "MM i-a influentat gandurile lui Gigi"

Stan crede ca fostul manager l-a convins pe Gigi ca Steaua a jucat prost, nu bine, cum credea el imediat dupa meci.

Stelistii s-au interesat si dupa ultimul fluier de la Gelsenkirchen care au fost reactiile lui Becali. Au aflat ca patronul a vorbit echilibrat despre esecul cu Schalke: "Au fost momente in care aveam impresia ca ne putem bate cu ei, dar ne-am pacalit, fiindca am intalnit un adversar prea puternic. Nu-i nici o problema, castigam ultimul meci si ne calificam mai departe".

Cand echipa a aterizat la Bucuresti, Gigi isi schimbase insa radical opiniile si-l criticase dur pe Stan. "Sigur el a vorbit cu cineva intre timp, nu se poate sa se fi razgandit intr-o noapte!", le-a marturisit Ilie apropiatilor. Antrenorul banuieste ca Mihai Stoica a fost cel cu care s-a consultat Becali. MM l-a criticat si oficial pe actualul antrenor al ros-albastrilor, inclusiv cu o zi inaintea duelului din Germania: "Are deja 44 de ani si e zero ca antrenor! In afara de retrogradari, nu mai are nimic in CV!".

Si Iordanescu a criticat

Felul in care a jucat Steaua nu i-a placut nici lui Anghel Iordanescu, doar ca fostul selectioner a acuzat lipsa fotbalistilor, nu inspiratia proasta a lui Ilie Stan: "Ca sa joci 4-3-3 iti trebuie minimum un mijlocas central capabil sa marcheze si macar doi din trei sa fie in stare sa paseze foarte bine. Dar Steaua nu are asemenea jucatori".

"Meci de meci facem improvizatii, fiindca n-avem un fundas dreapta, nici un mijlocas pe acea parte. Sper ca Ilie sa gaseasca o formula care sa faca fata in Stefan cel Mare!" (Helmuth Duckadam, presedinte Steaua)

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Balgradean este pe lista de transferuri a lui Fulham!... Daca nu bate pe Dinamo, Steaua va schimba antrenorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x