Antena Căutare

Balint a fost demis, iar Velcea este interminar la FC Timisoara

Valentin Velcea a fost numit antrenor interimar la FC Timisoara pentru ultimele doua meciuri ale sezonului, dupa ce Gabi Balint a fost demis din functie, a anuntat presedintele Gheorghe Chivorchian.

"Interimatul in aceste ultimele doua meciuri va fi asigurat de Valentin Velcea, ajutat de secunzii Iosif Rotariu si Adrian Stoicov. Noul antrenor are ca obiectiv castigarea meciului de la Brasov si Cupa Romaniei"
, a spus Chivorchian.

Velcea, care a pregatit pana in prezent echipa a doua a clubului, nu detine inca licenta PRO, insa formatia banateana a cerut dispensa deoarece mai are doua saptamani pana isi va sustine lucrarea. Totusi, in sezonul 2006-2007, tehnicianul a condus FC Timisoara in 11 partide, obtinand sase victorii si un egal.

In ceea ce priveste plecarea lui Balint de la echipa, Chivorchian a anuntat ca a ajuns la un acord cu acesta pentru rezilierea contractului. "Ne-am inteles cu el in privinta rezilierii contractului, nu mai este antrenorul echipei pentru ca am considerat ca nu si-a indeplinit obiectivele", a mai adaugat oficialul banatean.

gsp.ro
Sarbatoare pentru Mutu si ai lui... Carlo Ancelotti, noul antrenor al formatiei Chelsea Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x