Antena Căutare

Baraj preliminarii EURO 2012: Victorii clare pentru Croatia si Irlanda. Remiza alba in derby-ul Bosnia-Portugalia

Vineri s-au disputat meciurile tur din barajul pentru Euro 2012, partide care au consfiintit calificarile Croatiei si Irlandei la competitia continentala de anul viitor.

Echipa antrenata de Slaven Bilic s-a impus cu 3-0 si doar o surpriza uriasa ii mai poate impiedica pe croati sa se califice la turneul final din Ucraina si Polonia.

Oaspetii au inceput tare pe Turk Telekom si au deschis scorul inca din minutul 2, prin Ivica Olic, pentru ca atacantul lui Wolfsburg, Mario Mandzukic, sa dubleze avantajul Croatiei dupa jumatate de ora de joc. Elevii lui Guus Hiddink nu au avut replica nici dupa pauza, cand au mai primit un gol, de la Vedran Corluka, fundasul lui Tottenham stabilind astfel rezultatul final.

Tot o victorie clara, si tot in deplasare, la Talinn, a obtinut si Irlanda, care a castigat cu 4-0 a pus capat visurilor de calificare ale Estoniei, echipa care a terminat meciul cu doi oameni mai putin, dupa eliminarile lui Stepanov si Piiroja. Golurile formatiei lui Giovanni Trapattoni au fost marcate de Keith Andrews, Jon Walters si Robbie Keane, de doua ori.

In probabil cel mai asteptat duel al meciurilor de baraj, la Zenica, Bosnia si Portugalia au incheiat la egalitate, scor 0-0, la capatul unui meci deloc spectaculos si care amana decizia privind echipa calificata pentru returul de marti.

Cehia este si ea aproape de prezenta la Euro, dupa ce Vaclav Pilar si Tomas Sivok au marcat in ultima jumatate de ora a partidei de la Praga impotriva Muntenegrului si au adus victoria cu 2-0 pentru echipa antrenata de Michal Bilek.

Meciurile retur din barajul pentru calificarea la Campionatul European vor avea loc marti, 15 noiembrie.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images

Nadia Comaneci, "Zeita de la Montreal", implineste 50 de ani!... LC: Oltchim - Itxaco 30-22/ Valcencele au terminat pe primul loc in grupa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x