Barcelona, 13 sezone consecutive neînvinsă în faza grupelor LC

FC Barcelona a încheiat, marţi, a XIII-a ediţie consecutivă în care nu a pierdut în faza grupelor Ligii Campionilor, informează sport.es.

Barca a pierdut ultima oară în faza grupelor la 18 octombrie 2006, cu Chelsea, scor 0-1, pe Stamford Bridge. Barca era atunci antrenată de Patrick Kluivert, iar Chelsea de Jose Mourinho.

Catalanii au încheiat pe locul 2 Grupa A, la acea ediţie, cu 11 puncte, după formaţia londoneză, care a acumulat 13 puncte. Barcelona avea să fi eliminată în optimi de Liverpool.

Fără numeroşi titulari, între care şi Lionel Messi, FC Barcelona a învins, marţi, în deplasare, cu 2-1, pe Inter Milano, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei F a Ligii Campionilor.

Barcelona a câştigat grupa, cu 14 puncte, urmată de Dortmund, zece puncte, Inter, şapte puncte, şi Slavia Praga, două puncte. Barca şi Dortmund merg în optimile LC, iar Inter în 16-imile Ligii Europa.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri