Antena Căutare

Barcelona, 13 sezone consecutive neînvinsă în faza grupelor LC

FC Barcelona a încheiat, marţi, a XIII-a ediţie consecutivă în care nu a pierdut în faza grupelor Ligii Campionilor, informează sport.es.

Barca a pierdut ultima oară în faza grupelor la 18 octombrie 2006, cu Chelsea, scor 0-1, pe Stamford Bridge. Barca era atunci antrenată de Patrick Kluivert, iar Chelsea de Jose Mourinho.

Catalanii au încheiat pe locul 2 Grupa A, la acea ediţie, cu 11 puncte, după formaţia londoneză, care a acumulat 13 puncte. Barcelona avea să fi eliminată în optimi de Liverpool.

Fără numeroşi titulari, între care şi Lionel Messi, FC Barcelona a învins, marţi, în deplasare, cu 2-1, pe Inter Milano, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei F a Ligii Campionilor.

Barcelona a câştigat grupa, cu 14 puncte, urmată de Dortmund, zece puncte, Inter, şapte puncte, şi Slavia Praga, două puncte. Barca şi Dortmund merg în optimile LC, iar Inter în 16-imile Ligii Europa.

Sursa : news.ro

Antrenorul Erik ten Hag, după eliminarea echipei Ajax din Liga Campionilor: O decepţie. În fotbal nu obţinem mereu ceea ... Niciun club francez în 16-imile Ligii Europa pentru prima dată din sezonul 2011/2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x