Antena Căutare

Barcelona şi PSG s-au calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Manchester City şi Bayer Leverkusen s-au dovedit a fi incapabile să anuleze handicapul după meciurile din prima manşă şi au ratat calificarea în faza superioare a Ligii Campionilor

Manchester City şi Bayer Leverkusen s-au dovedit a fi incapabile să anuleze handicapul după meciurile din prima manşă şi au ratat calificarea în faza superioare a Ligii Campionilor!

După 2-0 pe terenul "cetăţenilor", Barcelona a a reuşit să se impună şi în faţa propriilor suporteri, scor 2-1, la capătul unui meci plin de faze spectaculoase şi greşeli uriaşe de arbitraj. Lionel Messi (67), Daniel Alves (90+1) şi Vincent Kompany (89) au semnat cele trei goluri ale meciului de pe Camp Nou.

De cealaltă parte, PSG şi-a respectat statutul şi a învins-o pe Bayer Leverkusen şi acasă, 2-1, asta după ce câştigaseră, fără drept de apel, scor 4-0, în Germania. Sam a deschis scorul în minutul 6 pentru Bayer, dar Marquinhos a egalat şapte minute mai târziu. Nemţii puteau reveni în avantaj, dar Rolfes a irosit o lovitură de pedeapsă. Scorul final a fost stabilit de Lavezzi, care, în minutul 54, a înscris pentru 2-1.

Răzvan Lucescu, primul antrenament la comanda "lupilor" de la Petrolul... Simona Halep a învins-o pe Casey Dellacqua şi s-a calificat în semifinale la Indian Wells...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x