Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

FCSB vinde tot! Gigi Becali a anunțat alte plecări după vânzarea lui Budescu. Pleacă omul numărul 1 din atac

FCSB schimbă aproape radical liniile ofensive pentru sezonul 2018-2019. După ce l-a vândut pe Constantin Budescu, cel ma bun jucător din lot, Gigi Becali a anunțat și posibila vânzare a celui mai bun marcator din sezonul trecut, ”Bizonul” Harlem Gnohere.

De curând, s-a vorbit de interesul lui Ludogorets Razgrad pentru vârful vicecampioanei, însă Gigi Becali a afirmat că, la fel ca Budescu, Gnohere va ajunge tot în zona arabă.

”Am vorbit să îl vindem și pe Gnohere. Dumnezeu le face pe toate, el lucrează pentru mine”, a spus Becali la TV Digisport, despre inevitabila despărțire de golgheterul din sezonul trecut.

“Bizonul” a jucat în cariera sa la echipe precum ES Troyes AC B, FC La Tour, FC La Tour, FC Bulle, FC UGS Genève, RE Virton, RSC Charleroi, KVC Westerlo, Mouscron, RAEC Mons, Dinamo şi FCSB.

Harlem Gnohere a fost golgheterul sezonului trecut din Liga 1, cu 15 reuşite, la egalitate cu George Ţucudean, atacantul celor de la CFR Cluj. 2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Harlem Gnohere

Pe urmele lui Budescu și Gnohere vor ajunge și alți doi jucători veniți de la Astra. ”Bad-boy-ul” Denis Alibec și Williams De Amorim, nu mai au loc la FCSB, iar Becali se chinuie să îi vândă în zona banilor: ”Mai rămâne să vedem cu Alibec și cu De Amorim. Există interes pentru ei din zona arabă. E vorba de altă echipa, nu de cea a lui Sumi", a mai spus Becali.

Ieri, FCSB l-a vândut pe Budescu la Al Shabab (Arabia Saudită). Gigi Becali va încasa 2,5 milioane de euro, iar salariul lui Budescu va fi unul impresionant: un milion de euro pe sezon. Pentru jucător va fi cel mai mare salariu din carieră, mai ales că va semna și un contract pe trei ani.

Recomandari