BREAKING NEWS! Gigi Becali, decizie radicală după meciul cu Astra! Jucătorul de ”sute de milioane”, OUT! Suma de transfer anunțată

Meciul Astra - FCSB 1-0, din prima rundă a noului sezon din Liga 1, a fost suficient pentru ca Gigi Becali să taie în carne vie la vicecampioana României. După ce a anunțat că renunță la sistemul 4-3-3, ”antrenorul din lojă” al FCSB-ului a anunțat, azi, o nouă decizie radicală: Florinel Coman, OUT!

Foarte bun la Viitorul lui Gică Hagi în primele meciuri, Florinel Coman a devenit, la FCSB, un jucător de mâna a treia. Fără forță, fără viteză și fără legătură cu fotbalul, puștiul de 20 de ani a ajuns o umbră la echipa lui Dică. ”Apogeul” l-a atins în meciul de sâmbătă cu Astra, atunci când puțini au sesizat că acesta a fost pe teren în prima repriză.

Cum era de așteptat, Gigi Becali nu l-a iertat pe ”Mbappe de România”, iar azi a anunțat o decizie radicală: Florinel Coman e de vânzare!

De la ”Florinel Coman va fi vândut pe 200-300 de milioane de Euro” la ”Florinel Coman poate pleca pe 3 milioane” a fost doar un pas, mai precis o diferență de 4 săptămâni!

”Am sunat la impresar pentru a-i găsi echipă lui Florinel Coman. Dacă dă cineva cât am dat eu pe el, 3 milioane, îl dau. Gata. Vreau să îmi scot banii pe el. Nu mai cred în acest jucător”, a spus Becali, azi, conform sport.ro

Același Becali spunea, pe 19 iunie, că: ”Peste 3 ani, cand il vând pe Florinel, valoarea va fi de 2-300 de milioane. Ii schimb clauza! Voi râdeți, dar când o să le rezolv eu”.

1,3 milioane de Euro e cota lui Florinel Coman pe Transfermarkt.com, astfel că va fi greu pentru Becali să scoată 3 milioane pe un jucător care pare că a uitat fotbalul.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri