Antena Căutare

Becali ii cauta inlocuitor lui Stan in fiecare zi

Gigi Becali pare sa-si schimbe strategia fata de antrenor de la un minut la altul. Nu demult promitea ca nu mai discuta despre inlocuitorii lui Ilie Stan, dar astazi ne-a oferit alte nume aflate pe lista sa.

"Are dreptate presa: ziua si antrenorul la Steaua! Alaltaieri am vorbit cu Grigoras, ieri am vorbit cu Bergodi si azi am vorbit cu ala de la Cluj, cu Ionut Badea. Ma gandesc acum cu cine sa vorbesc maine. Ma gandeam si la Lucescu. Cine nu-l vrea pe Luce? Dar cine si-l permite?

La Steaua trebuie sa castigi orice-ar fi, doua trei victorii daca reusesti sa legi, te lauda toata lumea. Visul meu e sa jucam 4-3-3 sau 4-1-4-1, dar trebuie sa ai jucatori pentru asta. Numai un antrenor foarte priceput si foarte experimentat poate implementa un astfel de sistem fara sa se curete", a spus Gigi.

Dupa numai 5 minute s-a razgandit, si l-a asigurat din nou pe Ilie Stan de sustinerea sa: "Unde sa vina Bergodi, la Steaua 2? Eu am antrenor la prima echipa, pe Ilie Stan"

Becali a comentat si numeroasele greseli de arbitraj din Liga 1 si i-a "asigurat" pe rivalii de la Rapid ca nu va mai dura mult situatia de acum, in care sunt avantajati de "fluierasi".

"Rapidul pana acum a facut vreo 10-12 puncte pe seama greselilor de arbitraj, dar se va intoarce roata. Veti vedea ca in retur n-o sa mai fie cazul, cum o sa planga Razvanelu' ca il fura prietenii de azi", a mai spus Becali.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Gerrard va lipsi si in derby-ul cu City... Bacila a revenit in iarba dupa mai bine de doua luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x