Becali ii face lotul lui Ilie Stan: Nikolic si Rusescu OUT

Rusescu si Nikolici sunt primele nume pe care patronul vrea sa le taie de pe lista. In locul lor cauta fotbalisti dupa sfatul lui Hagi: doi atacanti si un playmaker.

Steaua continua sa testeze fotbalisti din dorinta de a fi din nou campioana. A rulat sute de nume in ultimii cinci ani si jumatate, cati au trecut de la ultimul titlul cucerit de ros-albastri, si e gata sa continue experimentele. Gigi Becali a tras deja concluziile, chiar daca a mai ramas de jucat inca o luna si jumatate pana se ia pauza: "Sunt doi atacanti care nu mi-au placut si vor disparea!". Afirmatia a facut-o in urma partidei cu Maccabi Haifa si se refera la Raul Rusescu si la Stefan Nikolici.

Isi permite sa-i sacrifice si pentru ca ambii au implicat costuri mici atunci cand au fost achizitionati. Pentru fiecare dintre ei a platit 100.000 de euro, Rusescu fiind luat definitiv de la Unirea Urziceni, iar muntenegreanul imprumutat pana in vara lui 2012 de la Poli Timisoara. Clauza de transfer definitiv, in cazul sau, e de un milion de euro. Steaua n-o va mai plati, desi era tentata sa faca afacerea ca urmare a debutului incurajator pe care Nikolici il avusese in ros-albastru. Si el, si Rusescu vor fi cedati in pauza dintre tur si retur.

Vor veni minimum doi jucatori

In cazul ex-iugoslavului, e vorba si despre un motiv care nu tine de jocul lui. A ajuns indezirabil pentru suporteri din cauza unei declaratii. "Regret ca nu sarbatoresc succesul alaturi de fanii minunati ai Timisoarei", a spus el dupa ce Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei tocmai de catre Poli. Ultrasii l-au injurat de atunci si pe stadioane, si in aeroport, ba chiar l-au si scuipat la Ploiesti.

Planul pentru iarna asta nu contine insa doar cedari, ci si intariri. Cum a ascultat recent sfaturile lui Iordanescu si ale lui Hagi, Becali urmeaza iar strategia pe care Gica a apreciat ca Steaua ar trebui s-o respecte. "Puneti un numar 10 in echipa asta pe care o are Steaua si veti vedea ce o sa iasa! Jocul se va schimba radical in bine". Pe langa doua varfuri care sa-i substituie pe Rusescu si pe Nikolici, Gigi cauta si un playmaker.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri