Antena Căutare

Rapid cauta presedinte: Stanciu si Zotta in "pole position"

Coman spune ca jucatorilor le este greu fara un om in conducere si ii cere lui Copos sa-l readuca pe Dinu Gheorghe sau pe altcineva in locul sau.

Eliminati din Europa League cu doua meciuri inainte de a se incheia faza grupelor, giulestenii au simtit gustul amar al esecului si vor sa evite cu orice pret ratarea celorlalte doua obiective din acest sezon: titlul si Cupa Romaniei! Fotbalistii din Grant, prin vocea lui Dani Coman, ii cer lui George Copos sa rezolve problema de la nivelul conducerii. "Nu ne convine situatia de acum, am ramas doar noi si stafful tehnic. Domnul Dinu Gheorghe era ca un liant intre noi si finantator. E greu in situatia de acum, speram ca domnul Copos, alaturi de Razvan, sa rezolve aceasta probleme. Sa se intoarca domnul Dinu sau, daca nu se mai poate, sa vina altcineva!", a spus portarul de 32 de ani.

Stanciu, Zotta sau..."Vama"

Cand vine vorba de aducea unui nou presedinte, Copos nu vrea sa spuna nimic: "In pauza de iarna vom lua in discutie acest lucru, pana atunci continuam asa". Surse autorizate sustin insa ca seful din Giulesti are deja variante. Favorit e Daniel Stanciu, de la Timisoara, care si-ar dori sa vina sa lucreze la o echipa din Capitala. O alta varianta a lui Copos e revenirea in Grant a lui Constantin Zotta, cel care a mai activat la Rapid in perioada 2001-2008 si care acum lucreaza la Vaslui. Seful din Grant nu vrea sa se grabeasca si pentru ca mai spera sa-l faca pe "Vama" sa se razgandeasca si sa se intoarca alaturi de echipa.

"E pacat ca un om ca Dinu Gheorghe nu se mai afla la Rapid. Am curaj sa bag mana in foc ca nu se va duce nici la Steaua, nici la Dinamo. Noi il asteptam inapoi"
Dani Coman, portar Rapid

Lotul Brasov, cel mai afectat

Dintre toti jucatorii din lot, cei veniti de la Brasov, care au lucrat si sub Tampa cu Dinu Gheorghe, au resimtit cel mai tare plecarea lui "Vama". Iar dintre ei, cel mai rau a fost afectat Rui Duarte, care a beneficiat de indulgenta presedintelui in fiecare pauza competitionala. Jucatorii care au venit de la Brasov sunt: Roman, Sburlea, Grigore, Coman, Rui Duarte, Ezequias si Oros. Acestora li se adauga si Cassio, un apropiat al fostului conducator din Grant.

Sfaturi pentru tata

Razvan Lucescu stie de ce Sahtiorul are probleme mari in Champions League, unde risca sa termine grupa pe locul 4 si sa rateze chiar si calificarea in Europa League. Antrenorul giulestean ii recomanda tatalui sau sa improspateze lotul: "Fotbalistii si-au pierdut motivatia. Doar putine echipe din lume pot ramane la nivel inalt pentru mult timp. Sahtior a mai avut un declin similar dupa ce a castigat Cupa UEFA, atunci a fost nevoie de un an pentru a-si reveni. Trebuie pusa in discutie aducerea unor jucatori noi, cred ca e nevoie de cel putin doi-trei".

Alexa, sustinut de fani

Chiar daca eliminarea sa in partida de la Varsovia a contat mult in economia meciului care i-a scos pe giulesteni din Europa, suporterii alb-visinii il sustin pe Dan Alexa, dupa ce mijlocasul si-a cerut scuze. "Capul sus, Dan! Fii tare, «Chirurgule»! Ai fost cel mai bun de pe teren in primele 20 de minute. Nici nu stiau polonezii ce e ala mijlocul terenului, ai toata admiratia noastra. Ai facut un gest necugetat, dar au patit-o si alti jucatori, mai galonati ca tine, precum Hagi", au comentat fanii pe gsp.ro.

Herea rateaza Targu-Mures

Esecul cu Legia a facut si victime printre rapidisti, Ovidiu Herea fiind indisponibil pentru partida de maine seara, dupa ce a suferit o entorsa la glezna stanga. Mijlocasul-golgeter al Rapidului s-a accidentat la ultima faza a primei reprize, cand Ljuboja l-a lovit, prinzandu-l cu piciorul in pamant. Herea a strans totusi din dinti si a ramas pe teren, el fiind cel care a pasat decisiv la golul lui Teixeira, unica reusita a giulestenilor.

Trombetta e pesimist

Noul antrenor al lui FCM Targu-Mures, italianul Maurizio Trombetta, spune ca nu are suficient timp la dispozitie pentru a pregati prea bine meciul cu Rapid, programat maine, de la ora 19:00. "Sa nu va asteptati sa facem furori de la inceput! Incerc doar ca, in cele doua zile pe care le am la dispozitie, sa fac tot posibilul sa scoatem un rezultat bun cu Rapid. Oricum, ne asteapta un meci foarte dificil, trebuie mai intai sa ma edific asupra potentialului echipei. Am urmarit fotbalul romanesc, dar inca nu cunosc bine jucatorii de aici".

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Dinu il trimite pe Paszkany la pascut... Becali ii face lotul lui Ilie Stan: Nikolic si Rusescu OUT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x