Gigi Becali, implicat într-un scandal uriaș pe aeroportul Otopeni. Un europarlamentar îl acuză de injurii și violență

Scandal uriaș pe Aeroportul Henri Coandă. Europarlamentarul Cristian Preda și patronul FCSB, Gigi Becali, au fost ”eroii” unui conflict care s-a lăsat cu injurii și violențe.

Scandal uriaș pe Aeroportul Henri Coandă. Europarlamentarul Cristian Preda și patronul FCSB, Gigi Becali, au fost ”eroii” unui conflict care s-a lăsat cu injurii și violențe.

Cristian Preda susține că a fost agresat verbal de controversatul om de fotbal, Gigi Becali, la plecarea spre Strasbourg. Preda a dezvăluit pe contul său de Facebook de unde a pornit conflictul şi a amintit că alţi doi europarlamentari i-au luat apărarea lui Becali.

Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali ”pușcăriaș”, iar omul de afaceri s-a dezlănțuit.

”Dacă nu te băga Băsescu pe liste, mureai de foame, și l-ai trădat imediat” a spus Gigi Becali.

”L-ați putut vedea pe Gigi Becali extrem de nervos. Totul ar fi pornit de la o afirmație făcută de Gigi Becali, în momentul în care acesta a trecut pe lângă el și a dat să îl salute. Cristian Preda ar fi spus mai în șoaptă pușcăriaș, dar Gigi Becali l-a auzit. Cristian Preda este în acest moment în aeroportul Otopeni, pentru că decolează spre Strasbourg, să spunem că bătea în retragere în momentul în care Gigi Becali s-a dezlănțuit” a explicat realizatorul Antena 3 Sabina Iosub.

Cristian Preda a explicat, pe contul oficial de Facebook, cum au decurs lucrurile:

”Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează. Scap de marțafoi zicându-i că voi chema poliția", a scris Preda.

Ultimele știri