Antena Căutare

Tragedie în fotbalul francez! Un jucător de la Saint Etienne a fost împușcat mortal. Clubul de Ligue 1 a confirmat decesul

Tragedie fără margini în fotbalul francez. Un fotbalist de la Saint Etienne a fost împușcat mortal în noaptea de duminică spre luni. Clubul de Ligue 1 a confirmat oficial faptul că William Gomis, în vârstă de 19 ani, căpitanul echipei secunde, și-a pierdut viața în noaptea trecută.

Tragedie fără margini în fotbalul francez. Un fotbalist de la Saint Etienne a fost împușcat mortal în noaptea de duminică spre luni. Clubul de Ligue 1 a confirmat oficial faptul că William Gomis, în vârstă de 19 ani, căpitanul echipei secunde, și-a pierdut viața în noaptea trecută.

Circumstanțele decesului lui Williams Gomis sunt încă neclare, poliția demarând cercetări. Se cunoaște faptul că evenimentul tragic s-a petrecut noaptea de duminică spre luni, în localitatea La Seyne-sur-Mer, o suburbie a orașului Toulon, din sudul Franței.

În tragedia din sudul Franței și-a pierdut viața și un băiat de 14 ani, scriu cei de la dailymail.co.uk.

Saint Etienne a postat un comunicat pe site-ul oficial, în care anunță cu tristețe cele întâmplate.

”AS Saint-Etienne a aflat cu o imensă tristețe de moartea tragică a lui William Gomis, care a avut loc noaptea trecută. Apreciat de foștii colegi de echipă și de antrenori pentru calitățile sale umane, tânărul jucător, care ar fi împlinit 20 de ani în decembrie, și-a făcut toată pregătirea la clubul unde a ajuns la vârsta de 15 ani.

Șefii, antrenorii, jucătorii și angajații clubului sunt profund afectați de moartea subită a lui William și trimit cele mai profunde condoleanțe familiei sale".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia lui Gomis a fost lovită de o tragedie similară și în urmă cu câteva săptămâni, atunci când fratele mai mic al jucătorului de la Saint Etienne și-a pierdut viața în condiții similare.

UNA PE ZI! Elisa, cea mai sexy prezență de la cursele de MotoGP! Imagini demențiale cu modelul italian... Gigi Becali, implicat într-un scandal uriaș pe aeroportul Otopeni. Un europarlamentar îl acuză de injurii și violență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x