Antena Căutare

Beckham e deja acontat de PSG! Oficialii au comandat 20 000 de tricouri cu numele englezului

Nu este un secret faptul ca PSG e in negocieri avansate cu David Beckham. Contractul mijlocasului englez cu Los Angeles Galaxy expira la sfarsitul lunii noiembrie, dupa care Beckham poate semna cu orice echipa doreste.

Chiar daca negocierile nu au fost finalizate, o stire i-a surprins recent pe toti microbistii.

Postul de radio francez RTL a anuntat ca PSG ar fi comandat deja 20.000 de tricouri inscriptionate cu numele lui David Beckham. Acestea urmeaza sa fie comercializate in perioada Craciunului.

De vazut daca actiunea oficialilor lui PSG va fi un motiv in plus pentru a-l determina pe Beckham sa semneze contractul sau, din contra, francezii vor ramane cu marfa nevanduta.

"Cred ca ar fi bun pentru cumparaturi, pentru shopping. Imi place de Beckham, cred ca este un jucator bun, dar nu mai atinge forma din trecut. Cred ca daca vine la PSG, vine din alte motive decat fotbalul", a declarat recent Michel Platini, presedintele UEFA.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Elvetienii il vor pe Federer in Parlamentul de la Berna... Vezi lotul stranierilor convocati de Piturca pentru amicalul cu Belgia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x