Antena Căutare

Beckham e tot mai aproape de PSG: a primit o oferta de aproape 7 milioane de euro

Presa din Hexagon sustine ca fostul jucator de la Manchester United si Real Madrid a ajuns la un acord cu noii finantatori arabi de la PSG si va semna cu echipa din Paris pe finalul acestui an.

Starul englez ramane liber de contract in noiembrie, cand se incheie actuala sa intelegere cu americanii de la LA Galaxy.

Tottenham s-a mai aflat pe urmele mijlocasului englez, din moment ce el s-a antrenat la inceputul anului sub comanda lui Harry Redknapp, dar antrenorul londonezilor a admis public faptul ca lui Beckham i-ar fi aproape imposibil sa se impuna titular in noua sa echipa. In aceste conditii, mijlocasul a refuzat oferta venita din Premier League si s-a reorientat catre Ligue 1.

Investitorii din Qatar ai lui PSG au profitat imediat si i-au propus britanicului un contract pe un an si jumatate in valoare de aproape 7 milioane de euro, dar si o proprietate foarte mare in apropierea capitalei Frantei unde sa-si mute familia.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Cristi Chivu: "Principala problema la Inter e apararea"... Rooney valoreaza de 3,5 ori mai mult decat tot lotul Otelului....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x