Antena Căutare

Rooney valoreaza de 3,5 ori mai mult decat tot lotul Otelului.

Pe foaie, campioana Romaniei este la ani distanta de una dintre cele mai bune echipe din lume, Manchester United. Lotul Otelului valoreaza de 27 de ori mai putin decat "diavolilor rosii"! Daca United aliniaza un lot de 405 de milioane de euro, toti jucatorii galateni (15 milioane de euro) sunt la cotati la o suma de 3,5 ori mai mica decat cea a lui Wayne Rooney (54 milioane de euro)

Chiar daca au castigat Liga 1 in sezonul trecut, "otelarii" au preferat sa nu investeasca masiv in jucatori si au continuat sa atace grupele Ligii Campionilor cu lotul care i-au facut campioni.

"Wonder Boy", porecla pe care i-a dat-o presa din Anglia lui Wayne Rooney, este cotat de site-ul specializat transfermarkt.de la 54 de milioane de euro si a reusit sa inscrie in acest sezon 9 goluri in Premier League, cu unul mai mult decat toti marcatorii Otelului din Liga 1.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Beckham e tot mai aproape de PSG: a primit o oferta de aproape 7 milioane de euro... Juventus a pierdut aproape 100 milioane de euro in ultimul an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x