Antena Căutare

Bergodi: "FC Vaslui joaca mai bine decat CFR Cluj!"

Antrenorul echipei Poli Iasi, Cristiano Bergodi, a declarat, luni, ca formatia FC Vaslui evolueaza mai bine in acest moment decat campioana en-titre, CFR Cluj.

"Urmeaza doua meciuri foarte grele pentru noi, cu FC Vaslui si Steaua. I-am urmarit in cateva jocuri in Antalya pe vasluieni si au cativa jucatori foarte buni. Sincer, imi place mai mult cum joaca Vasluiul decat CFR Cluj. Chiar si asa, eu vreau sa merg la Vaslui sa castigam.

Avem un moral bun dupa victoria obtinuta in fata Craiovei si am incredere in baieti ca vor da totul pe teren pentru a nu pleca invinsi de la Vaslui. Sper sa jucam cel putin la fel cum am facut-o in prima ora a meciului cu Universitatea Craiova
", a spus Bergodi.

Tehnicianul italian a mai afirmat ca spera sa nu fie incidente la derbiul Moldovei: "Stiu ca partida Poli Iasi - Vaslui este derby-ul Moldovei si naste mari pasiuni. Este o rivalitate mare intre cele doua echipe, dar eu sper ca aceasta rivalitate va ramane doar la nivelul terenului de joc, nu si in tribune. Totusi, vorbim doar despre un meci de fotbal si nu vreau razboi intre fani. Sper ca nu vor fi incidente la acest joc".

sursa Mediafax
Ciprian Marica: "Vreau sa castig titlul cu Sttugart!"... Manea: "Copos nu ne tine in foame. Sunt doar niste probleme!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x