Antena Căutare

Bernadette Szocs, eliminată în optimi la tenis de masă la JO de la Paris! Românca își poate lua revanşa în concursul pe echipe

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs a fost eliminată în în optimile de finală ale probei de simplu de la Jocurile Olimpice 2024. Szocs a fost învinsă de austriaca Sofia Polcanova, scor 4-0 (12-10, 11-4, 13-11, 11-9).

Galerie
Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice 2024! | Profimedia

Sofia Polcanova s-a calificat în sferturile de finală, după ce s-a impus în faţa româncei cu 4-0 la seturi (12-10, 11-4, 13-11, 11-9).

Bernadette Szocs a fost eliminată în optimile de finală de la Jocurile Olimpice, în proba de simplu feminin. Sofia Polcanova s-a impus cu 4-0 la seturi (12-10, 11-4, 13-11, 11-9).

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova au făcut echipă la Campionatele Europene de la Munchen, în 2022, unde au cucerit medalia de aur în proba de dublu feminin.

Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice de la Paris!

Articolul continuă după reclamă

Românca va concura la Paris şi în proba la echipe de la Jocurile Olimpice alături de celelalte jucătoare din Team Romania.

România a încheiat participarea în probele individuale din turneul de tenis de masă şi va continua în întrecerea pe echipe, la feminin, tricolorele urmând să joace contra Indiei, pe 5 august, în optimile de finală.

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Bernadette Szocs, discurs înaintea meciului din optimi de la Jocurile Olimpice

„După ce am ratat semifinala la dublu mixt, am suferit, m-a durut pe moment, dar ştiam că va continua competiţia pentru că mai am proba de simplu şi cea de echipe, unde am şanse mari să îmi îndeplinesc visul cel mare. A fost o descărcare pentru mine pentru că îmi doream la dublu mixt să luăm o medalie. Sunt concentrată pe proba de simplu. Este un pic de presiune, dar de fiecare dată presiunea m-a motivat, m-a făcut mai ambiţioasă. Singura mea dorinţă când intru la masă e să dau totul şi să nu regret nicio secundă că nu am încercat să fac totul pentru acel vis. Mâine voi avea un meci foarte greu, voi juca împotriva colegei mele de la dublu fete cu care am ieşit campioane europene.

De câteva ori am jucat împotriva ei, am şi bătut-o, dar am şi pierdut. Nu seamănă niciun meci unul cu altul. O să dau totul din mine pentru că am mai făcut un pas spre visul cel mare. Îmi doresc să mă lupt cu campioana olimpică pentru semifinale pentru că ştie toată lumea că am învins-o de două ori chiar dacă ea m-a bătut de 3 ori. Îi este şi ei frică, sigur o să aibă o presiune foarte mare. Deocamdată, îmi doresc foarte mult să câştig meciul de mâine pentru că nu am reuşit niciodată să ajung în primele 8 din lume la o Olimpiadă”, a spus Bernadette Szocs în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ce diferență de vârstă există între Nadia Comăneci și soțul ei. Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt... Natalia Escalera a performat cu o accidentare gravă în cadrul Jocurilor Olimpice 2024 și a izbucnit în lacrimi de durere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x