Căutare Live

Biletul Zilei 02.04.2018. Mizăm pe meciuri spectacol din Anglia, Italia și Belgia pentru o cotă bombă

Biletul Zilei 02.04.2018. Ghinion uriaș pe biletul spectacol de vineri. Din cele trei meciuri alese din Olanda, două au ieșit fără emoții, iar unul a fost lovit de neșansă. Un ”GG” la Jong Ajax - Jong PSV s-a încheiat cu scorul de 0-3, deși gazdele au ratat mult mai mult.

Biletul Zilei 02.04.2018. Urmează o zi de luni plină, cu foarte multe meciuri și soluții. Nu am mai mers în Olanda azi, ci am ales trei căi distincte: Anglia, Italia și Belgia.

Biletul Zilei 02.04.2018. Primul meci este un duel din Championship, liga secundă engleză. De la 5 pm. QPR primește vizita celor de la Norwich, într-un meci care promite multe goluri. Noi avem nevoie doar de două pentru o cotă excelentă. Ambele echipe se descurcă bine pe plan ofensiv, iar specialiștii anticipează și azin un ”GG” (ambele înscriu).

Biletul Zilei 02.04.2018. Din Anglia mergem în Italia, acolo unde Carpi și Venezia luptă pentru locurile de play-off. Din acest derby avem nevoie de doar două goluri pentru WIN. În ultimele meciuri jucate de cele două în Serie B am avut multe goluri, iar azi sperăm să fie la fel.

Biletul Zilei 02.04.2018. În final, pentru o cotă destul de mare, am ales să mergem în Belgia, la derby-ul Brugge - Genk. Este un meci la care statistica ne recomandă, fără emoții, un ”GG”. În 4 din ultimele 5 dueluri directe s-au înregistrat goluri marcate de ambele.

Biletul Zilei 02.04.2018:

  • 17:00 QPR - Norwich GG - cotă 1,80
  • 18:30 Carpi - Venezia peste 1,5 goluri - cotă 1,50
  • 19:00 Club Brugge - Genk GG - cotă 1,70
  • Cotă finală: 4,59
UNA PE ZI! Chiara, cea mai infocată fană a celor de la AC Milan, a încins internetul cu ultimele apariții... Incredibilul Zlatan Ibrahimovic lovește din nou la debut, cu un gol fenomenal pentru LA Galaxy! Cum au fost primele meci...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri