Căutare Live

Biletul Zilei 02.04.2018. Trei ”soliste” de luni seară ne înmulțesc considerabil miza

Biletul Zilei 02.04.2018. Față de alte zile de luni care sunt, de regulă, secetoase din punct de vedere al ofertei caselor de pariuri, cea de azi este una care ne oferă soluții foarte multe și, dacă ne uităm la cote, foarte bune. Astfel, putem alcătui și un bilet al zilei dedicat ”solistelor” cu șanse bune de câștig.

Biletul Zilei 02.04.2018. Pentru biletul de azi am ales să mizăm pe trei echipe bune din Championship, Belgia și Turcia. Primul duel vine din Anglia, acolo unde coșmarul Stelei, Middlesbrough, e obligată să câștige pe terenul ”Lanternei” Burton pentru a spera la locurile de play-off. Burton a pierdut 13 din 19 meciuri jucate acasă, iar azi, în mod normal, trebuie să ajungă la 14 din 20.

Biletul Zilei 02.04.2018. Tot azi, dar în Belgia, avem un duel Club Brugge - Genk de la care căutăm un ”solist” pe gazde. Lider, Brugge întâlnește locul 6 din play-off și nu ar trebui să aibă emoții. Va fi un fel de CFR - Poli Iași. Să sperăm că deznodământul va fi similar.

Biletul Zilei 02.04.2018. Ultimul meci de pe bilet vine din Turcia și este unul cu implicații românești. Echipa lui Șumudică, fără Săpunaru și Silviu Lung Jr., primește vizita celor de la Fenerbahce, într-un meci în care se pariază masiv ”2 solist”. Pentru a mai spera la locurile de Liga Campionilor, Fener trebuie să se impună azi.

Biletul Zilei 02.04.2018:

  • 17:00 Burton - Middlesbrough 2 - cotă 1,70
  • 19:00 Club Brugge - Genk 1 - cotă 1,67
  • 20:00 Kayserispor - Fenerbahce 2 - cotă 1,65
  • Cotă finală: 4,68
Incredibilul Zlatan Ibrahimovic lovește din nou la debut, cu un gol fenomenal pentru LA Galaxy! Cum au fost primele meci... Gigi Becali se retrage din fotbal, episodul 4: ”Sunt atât de amărât. Nu mai înțeleg nimic”. Când s-a mai ”retras” patron...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri