Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Cele trei meciuri de vineri ne aduc un pont excelent

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Joi, 14 iunie, unicul meci al zilei de la Cupa Mondială, Rusia - Arabia Saudită, a intrat pe biletele ”La Sigur” și ”spectacol”. Pe al doilea a ajutat la un câștig excelent.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Grupele A și B de la Cupa Mondială din Rusia oferă, azi, trei meciuri extrem de interesante. Le-am pus pe un bilet cu grad mare de siguranță și sperăm ca la finalul zilei să dăm lovitura.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Ziua o începem cu meciul din Grupa A dintre Egipt și Uruguay, de la ora 15:00. După succesul Rusiei, victoria e obligatorie pentru ambele echipe. Noi vom miza pe succesul sud-americanilor, o echipă care se va baza pe un atac de 5 stele: Suarez - Cavani. Salah, dacă va juca, nu poate ține piept de unul singur Uruguay-ului, o echipă care se află într-o formă excelentă: 3 victorii fără gol primit în 2018.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Seara, de la 18:00, începem meciurile din Grupa B cu meciul Maroc - Iran. Va fi un duel extrem de echilibrat, între două echipe care se bazează pe un sistem defensiv foarte puternic. Iranul nu a primit gol în 9 din cele 10 meciuri din preliminarii. Dincolo, Marocul are o defensivă condusă de Benatia de la Juventus.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Biletul de azi îl închidem cu ”finala” Portugalia - Spania. Va fi un meci în care cele două echipe se vor mulțumi și cu o remiză. Un 0-0, un 1-1 ar putea să ne ajute și pe noi în prinderea cotei. În 3 din ultimele 4 meciuri directe am avut: 0-0, 1-0, 0-1.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial:

  • 15:00 Egipt - Uruguay 2 - cotă 1,60 0-1
  • 18:00 Maroc - Iran sub 2,5 goluri - cotă 1,45 0-1
  • 21:00 Portugalia - Spania sub 2,5 goluri - cotă 1,65 3-3
  • Cotă finală: 3,82
Biletul Zilei 15.06.2018! Meciurile sigure de vineri oferă un pont excelent... FCSB i-a găsit înlocuitor lui Denis Alibec! Ce jucător surpriză poate semna în următoarele zile cu echipa lui Nicolae Di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x