Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Cele trei meciuri de luni ne aduc un pont excelent

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Tichetul dedicat turneului final al Cupei Mondiale din Rusia a debutat destul de bine pe a1.ro. Din cele trei meciuri de vineri, două au fost win, iar unul a fost ratat. De vină: Ronaldo și Furia Roja.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Am mizat pe Uruguay, pe ”sub 2,5 goluri” în Maroc - Iran și tot pe ”sub 2,5” la Portugalia - Spania. Din păcate, Ronaldo de unul singur ne-a distrus biletul. Spania nu a făcut decât să învârtă cuțitul în rană.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Urmează o nouă zi cu trei meciuri la Mondiale. Le-am analizat pe toate fețele și am ajuns la câteva ponturi care ne pot aduce câștigul la final de zi. La duelul Suedia - Coreea de Sud am ales să mizăm pe echilibru și reținere. Nu vedem multe goluri, într-un meci între două echipe destul de modeste.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Apoi, la Belgia - Panama nu avem soluții mai bune decât cele bazate pe forța belgienilor. Anticipăm o victorie a trupei lui Hazard & co., una venită în ambele reprize.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Iar seara o încheiem cu un succes al Angliei cu Tunisia pentru ca biletul să fie verde! Englezii nu sunt favoriți la acest Mondial, iar lipsa presiunii ar putea să aducă rezultate nesperate.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 15:00 Suedia - Coreea de Sud sub 2,5 goluri - cotă 1,50 1-0
  • 18:00 Belgia - Panama 1 pauză/1 final 1.65 0-0
  • 21:00 Tunisia - Anglia 2 - cotă 1,50 1-2
  • Cotă finală: 3,71
Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Tunisia - Anglia ora 21:00, grupa G! Kane & co. promit spectacol în ultimu... OFICIAL: Și-a salvat echipa de la retrogradare și a fost înlocuit. Mutarea zilei în Liga 1 la nivelul băncilor tehnice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x