Antena Căutare

Biletul Zilei din Europa League! FCSB, CFR Cluj și ”U” Craiova ne-au triplat miza

Biletul Zilei din Europa League! Așa cum ne-a obișnuit la majoritatea prezențelor pe a1.ro, biletul dedicat cupelor europene, în speță Liga Campionilor-ieri, a fost din nou perfect. Doar trei meciuri am avut ieri în ofertă, însă asta nu ne-a împiedicat să oferim o cotă câștigătoare.

Biletul Zilei din Europa League! Din Ligă, azi ajungem în Europa League, acolo unde am decis să luăm cele trei meciuri ale echipelor din România pe un bilet special. Am calculat și ne-au ieșit trei ponturi cu mari șanse de reușită.

Biletul Zilei din Europa League! Prima care intră în scenă, de la ora 19:00, este campioana României. După evoluția modestă cu Malmo FF, CFR Cluj caută să se apropie de play-off-ul Europa League. Azi, la Erevan, feroviarii dau piept cu o echipă extrem de modestă, Alashkert, învinsă de Celtic în Ligă cu 0-6 (general). CFR a dat semne de viață cu Malmo FF în retur, iar cu Concordia a jucat foarte bine în Liga 1.

Biletul Zilei din Europa League! Circa 30 de minute mai târziu, pe Red Bull Arena din Leipzig, ”U” Craiova caută să producă o minune contra constelației de vedete de la RB Leipzig. Cu Poulsen, Forberg, Sabitzer și Werner în formula standar, echipa germană se anunță, încă de pe acum, un adevărat killer pentru elevii lui Devis Mangia.

Biletul Zilei din Europa League! Închidem biletul de azi cu meciul de gală de la Split, acolo unde Hajduk primește vizita FCSB-ului. Trupa lui Dică este pe val, cu două victorii -4-0- în Europa și în Liga 1. Adversarele steliștilor au fost însă extrem de modeste. Astăzi, în Croația, Gnohere, Tănase & co. vor avea un meci mult mai dificil.

Biletul Zilei din Europa League: CÂȘTIGĂTOR!

  • 19:00 Alashkert - CFR Cluj 2 - cotă 1,90 0-2
  • 19:30 RB Leipzig - ”U” Craiova 1 pauză/1 final - cotă 1,45 3-1 (1-0)
  • 21:45 Hajduk Split - FCSB 1x - cotă 1,50 0-0
  • Cotă finală: 3,39
Mihaela Buzărnescu, verdict crunt după accidentarea de la Montreal. Ce turnee va rata aceasta și ce se întâmplă cu preze... Biletul Zilei 09.08.2018! Meciurile spectacol caută a 3-a zi câștigătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x