Antena Căutare

Biletul Zilei din Europa League! Trei favorite de joi aduc un pont bombă

Biletul Zilei din Europa League! După câștigul de marți, biletul dedicat cupelor europene de miercuri s-a blocat pe un singur meci. Am avut prea mare încredere în Ludogoreț, iar asta ne-a costat. Campioana Bulgariei nu a fost în stare să bată pe MOL Vidi.

Biletul Zilei din Europa League. Din Liga Campionilor, astăzi sărim în barca Europa League și vom miza pe trei meciuri cu favorite. Acestea vin din Slovenia, Malta și Italia. Primul duel ales e chiar cel jucat de FCSB cu Rudar. În ciuda formei slabe, echipa lui Dică nu prea are cum să rateze victoria. Rivalul e mult prea modest.

Rudar Velenje a câștigat 10-0 dubla cu Tre Fiori din turul I, însă adversarul a fost de nivelul amatorilor. În campionat, Rudar a dat de Maribor și a pierdut 0-5. Probabil că azi nu vom mai avea o ”manita”, însă șansele FCSB la victorie sunt uriașe.

Biletul Zilei din Europa League! Din Slovenia sărim la duelul Balzan - Slovan Bratislava. Slovacii au un debut excelent de sezon, cu 13 goluri marcate în 3 meciuri oficiale din Europa League și campionatul intern. Astăzi, în Malta, Slovan e mare favorită la victorie și credem că nu o va rata.

Biletul Zilei din Europa League! Ultimul meci de pe bilet vine din Italia. Atalanta primește vizita celor de la Sarajevo, într-un meci în care italienii sunt mari favoriți. Tocmai din această cauză mizăm pe faptul că echipa din Serie A va tranșa încă din prima repriză meciul de azi.

Biletul Zilei din Europa League:

  • 18:30 Rudar - FCSB 2 - cotă 1,70 0-2
  • 19:00 Balzan - Slovan Bratislava 2 - cotă 1,60 2-1
  • 21:30 Atalanta - Sarajevo 1 pauză/1 final - cotă 1,57
  • Cotă finală: 4,40
Sepsi Sf. Gheorghe - ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE... OFICIAL: Transfer în Liga 1 înainte de FCSB - Dinamo! A venit un jucător belgian de mare viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x