Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene au adus un nou câștig

Biletul Zilei din Liga Campionilor! O nouă săptămână europeană începe azi, odată cu play-off-ul de intrare în grupele Ligii Campionilor. Trei meciuri au loc diseară în Belarus, Portugalia și Serbia, iar biletul nostru caută să le găsească secretul.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! O nouă săptămână europeană începe azi, odată cu play-off-ul de intrare în grupele Ligii Campionilor. Trei meciuri au loc diseară în Belarus, Portugalia și Serbia, iar biletul nostru caută să le găsească secretul.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Joi, 16 august, ultimul bilet european jucat a fost un succes. Tot 3 meciuri am jucat și atunci, cele ale românilor, iar în final am prins o cotă excelentă de 4,18. Liga Campionilor propune azi 3 meciuri mai mult decât interesante. Să vedem ce putem juca la fiecare.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Primul meci de pe bilet este cel de la Borisov, dintre BATE și PSV. Anticipăm un meci deschis în Belarus, în care cele două echipe vor apărea pe tabela de marcaj. Statistica ne spune că cele două echipe marchează, dar și primesc gol frecvent. BATE vine după un 1-1 cu Qarabag, iar PSV după un 2-1, în campionat, cu modesta Sittard.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Din Belarus mergem în Portugalia, acolo unde Răzvan Lucescu încearcă să plece cu un rezultat pozitiv de la Lisabona. De la Benfica - PAOK așteptăm un meci echilibrat, în care golurile vor apărea, dar nu vor fi excedentare.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Ultimul meci de azi se joacă la Belgrad. Steaua Roșie dă piept cu RB Salzburg, într-un meci în care austriecii pleacă favoriți. Anticipăm aici un meci care va avea un final convenabil pentru ”tauri”. Salzburg vine după 13 victorii consecutive.

Biletul Zilei din Liga Campionilor: CÂȘTIGĂTOR!

  • 22:00 BATE - PSV GG - cotă 1,91 2-3
  • 22:00 Benfica - PAOK sub 3,5 goluri - cotă 1,40 1-1
  • 22:00 Steaua Roșie - RB Salzburg x2 - cotă 1,33 0-0
  • Cotă finală: 3,55
Veste uriașă în lumea fotbalului! Abdelhak Nouri, jucătorul lui Ajax care a suferit un atac de cord în timpul unui amica... Surpriză de proporții în Liga 1! Dinamo și-a vândut un mijlocaș fundamental. Cu ce echipa face acesta vizita medicală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x