Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga 1! Gaz Metan - Concordia și ”U” Craiova - Poli Iași ne aduc profitul

Biletul Zilei din Liga 1! Prima etapă a sezonului 2018-2019 din Liga 1 aduce și primul bilet dedicat în exclusivitate întrecerii interne. Azi, de la 18:00 și 21:00, avem în program două meciuri extrem de interesante: Gaz Metan - Concordia și ”U” Craiova - Poli Iași.

Biletul Zilei din Liga 1! Fără legenda locală Cristi Pustai, Gaz Metan Mediaș începe noul sezon cu un meci împotriva unei echipe modeste din ultimele sezoane ale Ligii 1, Concordia Chiajna. Pe banca ardelenilor îl găsim pe Mihai Teja, un antrenor care vrea să demonstreze că poate fi și principal.

Biletul Zilei din Liga 1! Misiunea celor de la Mediaș va fi una extrem de dificilă. Echipa lui Teja are mulți jucători noi în lot, în timp ce Concordia se bazează, în mare parte, pe aceeași echipă. Mai mereu, meciurile dintre cele două jucate la Mediaș au fost spectaculoase. Pentru azi anticipăm un meci mai închis, fiind prima etapă. Astfel, un duel nedecis după 45 de minute e în cărți.

Biletul Zilei din Liga 1! De la 21:00, în Bănie, ”U” Craiova 1948 încearcă să demonstreze că există viață și după Băluță & Gustavo. Oltenii primesc replica celor de la Poli Iași, într-un meci de la care istoria ne oferă un pont excelent.

Biletul Zilei din Liga 1! Din 2015 până azi, între olteni și moldoveni au avut loc 6 dueluri în Bănie/la Turneu Severin. În 5 dintre ele, Craiova s-a impus fără mari emoții, uneori chiar la scor. Și azi, în ciuda plecărilor, anticipăm o victorie a trupei lui Devis Mangia.

Biletul Zilei din Liga 1:

  • 18:00 Gaz Metan Mediaș - Concordia Chiajna x pauză - cotă 2,00
  • 21:00 ”U” Craiova 1948 - Poli Iași 1 - cotă 1,55
  • Cotă finală: 3,10
BREAKING NEWS! Gigi Becali, decizie radicală după meciul cu Astra! Jucătorul de ”sute de milioane”, OUT! Suma de transfe... ULTIMA ORĂ! Tragere la sorți turul 3 preliminar din Liga Campionilor! CFR Cluj, posibil duel cu Moți, Keșeru și Grigore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x