Antena Căutare

Bistrita, aproape de desfiintare: Jucatorii sunt neplatiti de 6 luni

La finalul partidei castigate cu 2-1 la Sanmartin, contra Luceafarului, jucatorii bistriteni au scandat in dese randuri „sa vina banii, sa vina banii, sa vina banii la baieti”. Antrenorul Nicolae Manea a confirmat ca fotbalistii au sase salarii restante, iar clubul Gloria ar fi in prag de desfiintare daca nu apar resurse financiare.

„Situatia financiara este precara. Jucatorii sunt neplatiti de sase luni, Striga de mult dupa bani, dar vin foarte greu. Le multumesc pentru felul cum isi fac treaba si sper ca se vor gasi solutii. Ar fi pacat ca echipa sa se desfiinteze. Nu e niciun secret, suntem foarte aproape de asta", a explicat tehnicianul bistritean.

Despre joc, Manea a spus: „Aveam neaparata nevoie de o victorie dupa semiesecul cu FC Bihor din etapa trecuta. Am reusit sa recuperam punctele pierdute in fata unei echipe surprinzator de bune. Cunosteam cativa jucatori cum ar fi Bundea, Tibi Moldovan sau Mihut, dar au si cativa tineri talentati. Luceafarul este o echipa buna, care joaca fotbal. Stiam ca gazdele vor incepe prudent si ne vor astepta, de aceea le-am cerut jucatorilor mei rabdare. Am marcat, am fost egalati, dupa care am inscris un gol norocos cu un sut care s-a dorit mai mult a fi centrare. Ma bucur ca am luat cele trei puncte".

Sursa: ligab

Foto: liga

Federer va lipsi in 2012 de la Monte Carlo. Vezi tot programul fostului lider ATP... Meci amanat in Bundesliga pentru ca arbitrul a vrut sa se sinucida...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x