Antena Căutare

Meci amanat in Bundesliga pentru ca arbitrul a vrut sa se sinucida

Meciul din Bundesliga dintre Koln si Mainz, care ar fi trebuit sa se joace astazi de la ora 16.30, a fost amanat! Motivul: arbitrul partidei a incercat sa se sinucida!

Arbitrul Babak Rafati, 41 de ani, german de origine iraniana, a fost gasit in camera lui de hotel in aceasta dimineata dupa ce a incercat sa-si taie venele! A fost transportat imediat la spital, unde a primit ingrijiri si a supravietuit tentativei.

Astazi ar fi trebuit sa arbitreze meciul dintre Koln si Mainz din Bundesliga, insa oficialii ligii germane de fotbal au considerat ca arbitrul nu se afla in conditiile fizice si psihice necesare pentru aceasta sarcina.

Vestea ca meciul este amanat a venit foarte tarziu si le-a luat pe nepregatite pe cele doua echipe. De altfel, microbistii incepusera sa populeze arena din Koln, cand au aflat oficial ca meciul nu se mai disputa.
Partida va fi reprogramata la o data care nu a fost inca anuntata.

Si in Romania s-au petrecut evenimente asemanatoare, in 2008, cand arbitrul Sebastian Coltescu, 31 de ani la acea vreme, a incercat sa se sinucida, amenintand ca se arunca de la etajul unui bloc din Craiova. Coltescu a renuntat pana la urma la idee si a urmat tratament psihologic pentru a-si reveni.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Bistrita, aproape de desfiintare: Jucatorii sunt neplatiti de 6 luni... Ionut Popa ataca: "Unii jucatori sunt nesimtiti"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x