Antena Căutare

Blaise Matuidi, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus: Sunt optimist, am moralul bun, împreună vom trece peste asta

Internaţionalul francez Blaise Matuidi a fost testat pozitiv la coronavirus, însă jucătorul de la Juventus şi-a liniştit fanii într-un mesaj pe reţelele de socializare, subliniind că este optimist şi are un moral bun.

"Sunt optimist, pozitiv, puternic, am un moral bun. Vom fi mai puternici după această încercare. Să fim disciplinaţi şi uniţi. Sunt optimist, vom reuşi", a scris Matuidi pe Twitter.

Francezul Blaise Matuidi este al doilea jucător al echipei Juventus Torino testat pozitiv cu Sars-CoV-2, după Daniele Rugani.

Mijlocaşul este într-o condiţie bună, asimptomatic, şi se află acasă din 11 martie, în autoizolare, a precizat gruparea campioană a Italiei.

După testarea pozitivă a lui Rugani, 121 de persoane legate de Juventus se află în carantină.

Clubul Juventus Torino a anunţat, la 11 martie, că fotbalistul Daniele Rugani a fost diagnosticat cu Covid-19 şi este în acest moment asimptomatic.

Luni, fundaşul Rugani a declarat că se simte bine, subliniind însă că izolarea e plictisitoare.

Sursa : news.ro

Extrema Zeljka Nikolici, al treilea transfer al campioanei la handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea... Zlatan Ibrahimovici face apel pentru strângerea de fonduri pentru spitalele din Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x