Antena Căutare

Bogdan Mara: Ne aşteptam ca arbitrul să meargă, să verifice, atunci nu ni se părea aşa frustrant

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, joi seară, că se aştepta ca arbitrul meciului cu FC Sevila să studieze mai mult faza golului anulat în urma sistemului VAR.

"Ne aşteptam ca arbitrul să meargă, să verifice, parcă mi se pare un pic jenant. E vorba de un gol de calificare, mi s-a părut cam uşoară luată decizia. Băieţii au făcut ceva extraordinar, dar e frustrant şi suntem dezamăgiţi. Am făcut un meci tactic foarte bun, am fost aproape de o calificare istorică şi meritată. Ni s-a părut ciudat că nu a mers să verifice, normal că este mai important să se califice FC Sevilla decât CFR Cluj din România. Dacă verifica de mai multe ori, nu ni se părea aşa frustrant" a declarat Mara la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a remizat cu FC Sevilla, scor 0-0, în manşa secundă a 16-imilor, pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan. În tur, scorul a fost 1-1. CFR Cluj a avut un gol anulat spre final pentru henţ, după consultarea VAR.

În minutul 87, Păun a înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată pentru un henţ anterior la Traore, după consultarea VAR.

În minutul 89, tehnicianul Dan Petrescu a primit cartonaş galben pentru proteste.

Un minut mai târziu, de la CFR Cluj a fost eliminat Bordeianu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Letonia, cu Andris Treimanis la centru, ajutat la cele două linii de Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs şi cu rezerva Aleksandrs Golubevs. Arbitri VAR au fost Stuart Attwell şi Lee Betts.

Sursa : news.ro

Camora, despre golul anulat cu Sevilla: Dacă era invers, nu dădeau. Suntem o echipă prea mică să ne valideze golul... Arsenal a fost eliminată de Olympiakos în 16-imile LE, scor 2-1 pentru greci după prelungiri în retur. În tur, echipa lo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x