Antena Căutare

Bogdan Stancu, foarte aproape de Italia! Ar putea deveni coechipierul lui Cristi Chivu la Inter Milano

''Motanul'' Stancu s-ar putea incalta langa Chivu. Este pe lista lui Inter, echipa care l-a vrut inca de pe vremea cand juca la Steaua.

Atacul lui Inter poate vorbi limba romana! Bogdan Stancu, ''bombardierul lui Orduspor" e dorit pe Meazza, scriu jurnalistii de la goal.com. Stancu le-a luat ochii italienilor cu startul bun de sezon din Turcia, acolo unde a marcat patru goluri in campionat si este golgeterul echipei,si cu evolutia din meciul Romaniei de la Istanbul. Clubul lui Moratti a trimis special un scouter pentru atacantul roman la meciul Romania-Olanda. Piturca a aflat si l-a avertizat repede pe ''motan'' ca trebuie sa uite ca este urmarit de un club mare si sa se concentreze la meci.

"Stancu e un fotbalist de calitate, un sportiv cu personalitate si cred ca Terim a facut o gresala ca nu i-a dat o sansa. Probabil ca si acum regreta!" (Victor Piturca)

Chiriches este monitorizat de granzii Olandei

Un alt jucator care a avut spectatori speciali in tribuna a fost fundasul central al Stelei, Vlad Chiriches. De aceasta data, cluburile provin chiar din Olanda. Ajax, PSV si Feyenoord si-au trimis oamenii la Bucuresti, dupa ce presa olandeza l-a laudat in repetate randuri pe internationalul roman.

Vezi meciul Romania-Olanda prin ochii jucatorilor si ai oamenilor de fotbal! Hagi:''Mergem inainte, sansele raman si dru... Uite ce goluri reusesc impatimitii FIFA 13! Cele mai tari cinci goluri de saptamana aceasta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x