Antena Căutare

Bombă în cazul MORȚII lui Ilie Balaci. Se schimbă totul. Ce a aflat familia fostului mare fotbalist!

Ministerul Sănătăţii a declanaşat o anchetă cu privire la decesul fostului fotbalist Ilie Balaci. a anunţat luni ministrul Sănătăţii Sorina Pintea, care a precizat că a trimis la Ambulanţa Craiova o echipă de specialişti

Ministerul Sănătăţii a declanaşat o anchetă cu privire la decesul fostului fotbalist Ilie Balaci. a anunţat luni ministrul Sănătăţii Sorina Pintea, care a precizat că a trimis la Ambulanţa Craiova o echipă de specialişti.

FOTO! Ultimele imagini cu Ilie Balaci. Cu șase ore înainte să moară, se fotografia cu fanii

”Ne-am autosesizat în urma suspiciunilor pe care familia le-a ridicat pentru că Ilie Balaci este un erou naţional, prin urmare era datoria noastă să facem acest lucru. Am constituit o echipă de control care se va deplasa la Craiova pentru a verifica exact ce s-a întâmplat în cazul lui Ilie Balaci. Se va verifica modul în care s-au respectat procedurile de preluare a pacientului, de la dispecerat la declararea decesului”, a declarat, luni, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Aceasta a explicat că, printre altele, suspiciunile familiei se referă la modul în care a fost preluat pacientul şi la modul în care i s-a prescris o anumită medicaţie.

”Există suspiciunea că nu ar fi medicaţia corectă, apoi vom vedea ce vor spune legiştii. În maxim două zile vom vedea dacă procedurile şi protocoalele în ceea ce priveşte intervenţia la pacient au fost respectate”, a mai spus Pintea.

Filmul morții lui Ilie Balaci. Detalii sfâșietoare ies la iveală: "M-a sunat și a spus că-l doare puternic în gât"

Potrivit acesteia, s-a constituit deja echipa şi va pleca într-o oră la Craiova, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani.

ISU Dolj a precizat, duminică, într-un comunicat că decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat după ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare.

Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Ilie Balaci a murit! Mesajul Nadiei Comăneci după ce fotbalistul legendar s-a stins din viață ... Răsturnare de situație în cazul morții lui Ilie Balaci! Motivul pentru care autoritățile au dispus controale severe la s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x