Antena Căutare

Bombă în fotbalul românesc. Becali, prins cu minciuna! Iată care este numele adevărat al Stelei!

Conform gsp.ro, până acum Becali ar fi făcut doar o rezervare a numelui " Fotbal Club Sporting Becali S.A" la Registrul Comerțului, denumire care ar urma să fie valabilă doar trei luni, până în aprilie

Conform gsp.ro, până acum Becali ar fi făcut doar o rezervare a numelui " Fotbal Club Sporting Becali S.A" la Registrul Comerțului, denumire care ar urma să fie valabilă doar trei luni, până în aprilie.

"Menționăm că, în data de 17.01.2017, prin reprezentant, s-a solicitat rezervarea denumirii Fotbal Club Sporting Becali S.A. valabilă trei luni de zile.

Până la data prezentei, nu s-a solicitat înregistrarea schimbării denumirii", au precizat reprezentanți ai Registrului Comerțului, conform aceleiași surse.

Ieri, Gigi Becali a declarat că a schimbat numele societății la Registrul Comerțului, urmând ca echipa să se numească simplu FCSB.

VIDEO: Și când să se bată, unul deja dormea! Cea mai RAPIDĂ și DEVASTATOARE lovitură din toate timpurile... Simona Halep, motiv de sărbătoare! Sportiva, mai frumoasă și mai emoționată ca oricând! Nu degeaba a fost inclusă în top...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x