Antena Căutare

Borcea nu mai este actionar la Dinamo!

Dinamo a ramas fara Leonidas Borcea! Spartanul sef a iesit din haita. Borcea si-a vandut actiunile pe 7 milioane de euro. Fostul sef din groapa le-a facut o ultima aroganta stelistilor: le-a adus aminte cum a dat foc peluzei din Ghencea.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, intr-o conferinta de presa, in cadrul careia si-a anuntat plecarea de la gruparea bucuresteana, ca cei 17 ani in care a fost actionar au fost cei mai frumosi din viata sa, chiar daca stresul i-a creat multe probleme de sanatate. "Atata timp cat voi exista, voi cauta sa fac cat mai mult bine pentru Dinamo. Au fost cei mai frumosi ani din viata mea, chiar daca au adus probleme si by-pass-uri. Le multumesc tuturor actionarilor cu care am lucrat, Bagher, Becali, Cohn, Turcu, alaturi de care am dus multe razboaie impreuna. Mi-as dori din tot sufletul ca Dinamo sa reuseasca ce nu am reusit eu in anii astia, sa intre in grupele Ligii Campionilor. Este ceea ce isi doreste orice dinamovist, sa jucam si noi in Liga Campionilor", a spus Borcea, care a precizat ca se bucura ca a renuntat la orgolii si a fost de acord cu pastrarea italianului Dario Bonetti pe banca tehnica a echipei.

Cristian Borcea a afirmat ca nu va mai investi la o alta echipa din Romania si a precizat ca va reveni in actionariatul clubului Dinamo doar daca sanatatea i-o va permite. "Este o decizie foarte grea sa ma despart dupa atata timp de Dinamo. Dinamo va ramane toata viata in sufletul meu. Pentru mine e Dinamo sau nimic, nu ma veti vedea la o alta echipa. Au fost cuvinte regretabile pe care i le-am spus lui Dragos Savulescu, dar ii multumesc ca ne-am inteles pana la urma. Decizia este incheiata, definitiva si irevocabila. Cand ma voi simti apt psihic si medical, sper cat mai tarziu, ma voi gandi sa ma intorc la Dinamo. Actiunile sunt acum in posesia domnilor Badea si Savulescu. De acum inainte ma voi ocupa de sanatate si in plus am preluat o societate foarte mare cu 3.000 de angajati. In plus, voi veni la meciurile lui Dinamo", a subliniat Borcea.

Totodata, Borcea a precizat ca si-a vandut actiunile catre Dragos Savulescu. "Am cazut de acord pentru aceda actiunile pe care le am la Dinamo si ii multumesc mult lui Dragos ca m-a inteles. Nu am mai putut continua. Au fost 17 ani cu momente placute mai multe decat cele neplacute. Nea Cornel Dinu m-a adus la Dinamo cand era pe locul 12 si au fost momente la inceput cand Dinamo era la un pas de desfiintare. Daca nu era un om ca el, Dinamo ar fi avut soarta unor echipe care s-au desfiintat. Daca nu era domnul Cohn, nu am fi dat foc tribunei in Ghencea, de la dansul am luat cartoanele. Toti colaboratorii mei au fost importanti pentru rezultate, dar cel mai important a fost Cornel Dinu, care a fost si presedinte si antrenor si frate pentru noi", a explicat Borcea.

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a dezvaluit ca Borcea dorea sa iasa din actionariat inca de acum trei ani.

Nationala de fotbal are un nou Hagi!... Steaua - Chiajna 1-0: Reghecampf a debutat cu victorie in Ghencea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x