Antena Căutare

Boston Celtics - Miami Heat 88-80/ Debut cu stangul pentru LeBron James

Formatia Boston Celtics a stricat debutul unei noi tentative pentru LeBron James de a castiga titlul NBA, invingand Miami Heat cu 88-80 intr-un meci mult asteptat de fanii celor doua puteri din Conferinta de Est.


Colegul sau de echipa, Dwyane Wade, a avut parte de o seara grea, inscriind 13 puncte din 16 aruncari. "Este doar unul dintre cele 82 de meciuri (n.r. ale sezonului regulat). Imi pare rau daca toata lumea se astepta sa castigam sezonul cu 82-0. Nu se va intampla asta", le-a transmis Wade fanilor care se asteptau ca tripleta Bosh-Wade-LeBron sa defileze in NBA.

Campioana Los Angeles Lakers a inceput cu dreptul noul sezon, gratie ajutorului primit din partea rezervelor Shannon Brown si Steve Blake, invingand cu 112-110 pe Houston Rockets.

Brown a incris patru cosuri de trei puncte, iar Blake a marcat trei, dintre care ultimul a venit cu 18.8 secunde inainte de final, cand Lakers a revenit de la un deficit de 15 puncte. Kobe Bryant, revenit dupa o operatie la genunchi, a inscris 27 de puncte, in timp ce spaniolul Pau Gasol a contribuit cu recordul partidei de 29 de puncte.

In celalalt meci de marti, Portland a invins Phoenix, scor 106 - 92.

Cupa Romaniei - optimi de finala/ Steaua, Gloria Bistrita si CFR Cluj, calificate in sferturi... Belarus: Un antrenor de 56 de ani a jucat in prima liga de fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x