Antena Căutare

BREAKING NEWS! Plecare BOMBĂ de la FCSB. Gigi Becali a anunțat că golgheterul Gnohere este ca și plecat în China!

FCSB este pe cale să dea o nouă lovitură financiară pe piața transferurilor. După ce Florin Niță a semnat cu Sparta Praga, Gigi Becali a anunțat azi posibila vânzare a celui mai important jucător ofensiv al echipei, atacantul francez Harlem Gnohere.

Patronul FCSB a anunțat că se află în negocieri avansate cu un club din China, iar mutarea depinde de câteva sute de mii de Euro. Gigi Becali cere 3 milioane de euro, însă e dispus să coboare suma cerută la 2.5 milioane. Gnohere a mai avut în această iarnă o ofertă din Turcia, de la Antalyaspor, refuzata de Becali.

”Pentru Gnohere am ofertă din China, îmi dau 2,5 milioane. Dacă le ziceam că accept din prima, o făceam prea repede și nu se mai întâmpla, că spuneau că nu-l mai vor. Trebuie să le spui că îl dai cu 3 ca să-l ia, să știi cum să te comporți cu ei. Eu vreau 3, ca sa-l dau cu 2,5 până la urmă. Mă țin tare la negocieri și pe urmă o să dea 2,5 și eu o să accept.”

În cazul în care FCSB îl va pierde pe ”Bizonul” Gnohere, Gigi Becali a anunțat cine îi va lua locul în atac.

Dacă pleacă, ce? Florin Tănase o să fie cel mai tare atacant al României. Mai iau unul oricum, stați liniștiți. Crema, spuma o să rămână", a spus Becali, conform gsp.ro

Gnohere a venit la FCSB în urmă cu un sezon, de la Dinamo. Gigi Becali plătea atunci 250,000 de Euro pentru jucător. Cotat la 1,6 milioane de Euro, Gnohere (29 de ani) a marcat 16 goluri în 30 de meciuri jucate la FCSB.

Gnohere se poate înscrie pe o listă lungă de plecări de la FCSB în această pauză competițională. De la echipa lui Dică au mai plecat: Golofca, Achim, Pleaşcă, Daniel Benzar, De Amorim și Niță.

OFICIAL: FCSB a anunțat vânzarea celui mai bun jucător din ultimii ani! Sumă record încasată de Gigi Becali pentru Flori... Perioadă încărcată de mercato în Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A și Ligue 1! Sumă record plătită pentru pes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x