Antena Căutare

Bryan Robson a suferit o operatie de extirpare a unei tumori

Fostul capitan al lui Manchester United si al nationalei Angliei, Bryan Robson, a fost operat pentru a i se extirpa o tumora la gat. Interventa chirurgicala a avut loc pe data de 3 martie, intr-un spital din Bangkok, a dezvaluit un purtator de cuvant al lui United, citat de Guardian.

Robson continua sa se afle sub supravegherea medicilor si va fi nevoit sa urmeze in continuare un tratament, dar exista semne pozitive in ceea ce priveste insanatosirea sa. „In acest moment, Bryan se simte bine si isi poate continua munca de antrenor al nationalei Thailandei si de ambasador al lui Manchester United", a declarat sursa citata, care a adaugat: „Bryan si familia sa au cerut ca intimitatea lor sa fie respectata".

Bryan Robson a semnat cu Manchester United in 1981, jucand 345 de meciuri si ajutandu-i pe „diavoli" sa obtina doua titluri ale Angliei, 3 Cupe ale Angliei si o Cupa a Cupelor.

De asemenea, a evoluat de 90 de ori in echipa nationala, de 65 de ori in calitate de capitan. In 1994 a parasit-o pe United pentru Middlesbrough, unde a indeplinit functia de manager-jucator pana la retragerea sa definitiva din 1996.

In cariera sa de antrenor a mai pregatit pe Bradford City, West Bromwich Albion si Sheffield United, inainte de a prelua rolul de selectioner al Thailandei.

Sursa: Antena3

Foto: www.dailymail.co.uk

Borcea crede ca a fost otravit de dusmani: "Daca mercurul ajunge la creier, mor!"... Incident jenant pentru organizatorii J.O. Londra 2012: S-a oprit ceasul olimpic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x