Căutare Live

Bundesliga: Achim Beierlorzer a fost dat afară de la echipa de pe locul 17, FC Koln, şi numit la conducerea tehnică a formaţiei lui Maxim, Mainz, de pe locul 16

Antrenorul german Achim Beierlorzer a fost numit, luni, la conducerea echipei Mainz, la care evoluează şi mijlocaşul Alexandru Maxim.

Beierlorzer, 51 de ani, a condus din vară şi până la 9 noiembrie formaţia FC Koln, locul 17 în Bundesliga, de la care a fost dat afară din cauza rezultatelor slabe înregistrate în 11 etape: şapte puncte, din două victorii şi un rezultat de egalitate.

Nici noua lui formaţie nu stă mult mai bine în clasament, fiind pe locul 16, cu nouă puncte, din trei victorii.

La Mainz, Beierlorzer îl înlocuieşte pe Sandro Schwarz, demis la 10 noiembrie.

Potrivit presei germane, locul lui Beierlorzer la FC Koln ar urma să fie luat de Markus Gisdol, fost antrenor, printre altele, la Hoffenheim şi Hamburger SV.

De la începutul sezonului, în Bundesliga au fost demişi trei antrenori, croatul Niko Kovaci, fost la Beyern Munchen, alăturându-se celor doi de mai sus.

Sursa : news.ro

Saracens nu va contesta deducerea de puncte şi amenda primite... Racheta ruptă de Serena Williams în finala cu scandal de la US Open din 2018, scoasă la licitaţie...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri