Antena Căutare

Burdujan a revenit la antrenamentele echipei FC Vaslui

Pus pe lista de transferuri in ziua meciului tur din Europa League, cu AEK Atena, Lucian Burdujan a fost reprimit la prima echipa. Atacantul a revenit la sentimente mai bune, astfel ca isi doreste sa se numere din nou printre titularii Vasluiului.

El a avut o discutie atat cu antrenorul Marius Lacatus, cat si cu oficialii clubului, fiind, astfel, reprimit in pregatiri. Deocamdata, jucatorul se antreneaza separat, pentru ca are mai bine de o luna de absenta. Burdujan a fost dat afara de la echipa, in urma unui conflict pe care l-a avut cu antrenorul de atunci, Cristian Dulca.

El a incercat sa-si gaseasca o alta echipa, insa nimeni nu a dorit sa ofere suma solicitata de vasluieni pentru un transfer definitiv. Burdujan mai are contract cu Vasluiul pe inca doua sezoane.

gsp.ro
Barcelona - Dinamo Kiev 2-0... Liga de la tribunal ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x