Antena Căutare

Burleanu: Atât timp cât avem contract cu un selecţioner nu vom contacta altul şi în plus de asta avem mare încredere în Cosmin Contra

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că are încredere în selecţionerul Cosmin Contra, subliniind că oficialii federali nu vor contacta un alt antrenor atât timp cât se află sub contract cu actualul tehnician.

"Cosmin Contra este foarte încrezător în calificare. Meciul cu Suedia este capital, trebuie să-l câştigăm şi apoi sigur nu ne vom încurca în Spania. Este un interes foarte mare pentru meciul cu Suedia, sigur va fi cu casa închisă. Atât timp cât avem contract cu un selecţioner nu vom contacta altul şi plus de asta avem mare încredere în Cosmin Contra că ne va duce la Euro-2020", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020, se va disputa în data de 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Sursa : news.ro

Naţionala Bulgariei, un meci fără spectatori după incidentele rasiste de la meciul cu Anglia... Manchester City, în sferturile Cupei Ligii Angliei, după 3-1, cu Southampton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x