Antena Căutare

"Bursucul" si "Neamtul" vor sa cucereasca Rusia

Fosti colegi in echipa nationala a Romaniei, Dan Petrescu si Dorinel Munteanu vor sa-i cucereasca pe rusi si cu performantele lor in materie de antrenorat.

Dan Petrescu este laudat pentru modul in care a reusit s-o trezeasca la viata pe Dinamo Moscova, iar rusii au aceleasi asteptari si de la Dorinel Munteanu, proaspatul antrenor al codasei Mordavia Saransk.

"Bursucul" nu se gandeste inca la intalnirea cu Dorinel, dar spune ca si-ar dori ca intalnirea sa fie transata de echipa care merita mai mult victoria. "Mai e destul pana la meciul nostru, macar sa mai fim la echipe pana atunci. Sper ca atunci cand ne vom intalni sa avem parte de-un meci frumos, iar castigator sa iasa cel a carui echipa e mai buna", spune Dan Petrescu.

Asa cum era de asteptat, inainte sa accepte oferta Mordaviei, Dorinel Munteanu l-a sunat pe fostul sau coleg din "Generatia de Aur". "M-a sunat sa ma intrebe despre nivelul campionatului din Rusia. Am vorbit si despre echipele de aici, dar nu mi-am permis sa-i dau niciun sfat. Are experienta si stie foarte bine ce are de facut", a explicat "Bursucul"

Tragedie tratata cu fundul: Un fan al lui Liverpool si-a tatuat un episod tragic din istoria rivalei United... Capitanul colectionar! John Terry isi pastreaza banderolele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x