Antena Căutare

Bute e suspect de fractura: a boxat accidentat din repriza a patra

Desi a parut ca a dominat autoritar partida, boxeurul roman a avut dificultati inca de la inceputul meciului, cauzate nu de valoarea adversarului ci de o accidentare la mana stanga.

- Cum a fost meciul cu Glen Johnson? Unde a fost cheia-succesului?
- M-am pregatit foarte serios pentru acest meci. Il cunosteam foarte bine pe adversar. Am avut o viteza foarte buna, mi-a intrat foarte bine lovitura de stanga. Johnson nu a reusit sa ma surprinda. M-am miscat foarte bine, sunt multumit de performanta mea. Este o etapa importanta in cariera mea.


- A reusit sa te surprinda jamaicanul cu ceva?
- Nu chiar. Johnson este un boxer agresiv, dar daca il obligi sa dea inapoi, nu mai stie sa dea replica. Sunt intr-o forma fizica extraordinara, iar acest lucru m-a ajutat foarte mult. Tactica a fost sa ma misc cat mai mult, pentru a nu-l lasa pe Johnson sa atace.


- Cum caracterizezi evolutia pe care ai avut-o in acest meci?
-A fost un meci perfect, in care m-am descurcat foarte bine. Mi-am respectat planul si asta a contat cel mai mult. Trebuie sa stiti ca nimeni nu a reusit sa-l invinga la o diferenta atat de mare. In repriza a patra m-am accidentat, insa am lasat deoparte orice durere. Sper doar sa nu fie ceva grav.


- Ce urmeaza acum pentru tine?
- Imi doresc sa mai boxez inca trei-patru ani. Vreau sa ii infrunt pe toti de la categoria mea, sa am adversari din ce in ce mai puternici. Imi doresc meciul de unificare cu castigatorul SuperSix, voi fi prezent la finala si apoi vom vedea cum decurg discutiile. Sunt gata sa lupt cu oricine.


"Le multumesc romanilor. Sunt convins ca au fost foarte multi cei care s-au trezit in aceasta dimineata pentru a vedea meciul. Asta conteaza foarte mult pentru mine. Merita orice sacrificiu, merita toata munca pe care am depus-o pentru aceste emotii", a marturisit campionul mondial.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Becali ii face lotul lui Ilie Stan: Nikolic si Rusescu OUT... VIDEO! Lucian Bute ramane campion mondial!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x