Mihaela Buzărnescu face anunțul pe care nimeni nu voia să-l audă înainte de US Open: ”Este foarte trist, dar nu voi...”

 

Mihaela Buzărnescu nu va juca la ultimul turneu de Grand Slam din 2018. Revelația tenisului mondial a anunțat, printr-un mesaj postat pe Twitter, care este starea sa medicală după accidentarea gravă din turul II de la Montreal cu Elina Svitolina.

De ceea ce s-a temut, Miki nu a scăpat. Jucătoarea de 30 de ani a anunțat că s-a ales cu un ligament rupt la glezna dreaptă şi cu alte două întinse, după accidentarea suferită în partida cu ucraineanca Elina Svitolina de la Rogers Cup. Românca spune că va reveni pe teren după US Open, la seria de turnee din Asia.

”Vestea bună: nu e niciun os rupt. Vestea proastă: un ligament este rupt şi două întinse. Foarte trist este că nu voi mai juca la US Open Series, dar voi face totul să mă recuperez pentru turneele asiatice. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Vă voi ţine la curent", a postat jucătoarea română pe Twitter.

Apoi, Buzărnescu a revenit cu un mesaj și pentru Elina Svitolina, cea care a dat dovadă de sportivitate în momentele dificile de miercuri seară.

”Îţi mulţumesc Elina Svitolina pentru ajutorul de pe teren! Voi reveni ca să terminăm setul al treilea.", a adăugat Mihaela pe Twitter.

Miercuri, la Montreal, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4 pentru adversara ei, Svitolina, Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare gravă la piciorul drept. Românca a returnat o minge, dar a călcat strâmb şi s-a prăbuşit la marginea terenului de joc. Ucraineanca a asistat şocată la scenele care se petreceau chiar la picioarele ei şi şi-a pus mâna la gură, în semn de îngrijorare. 

US Open, ultimul Grand Slam al anului, se va juca în perioada 27 august - 9 septembriefacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE