Antena Căutare

Mihaela Buzărnescu, verdict crunt după accidentarea de la Montreal. Ce turnee va rata aceasta și ce se întâmplă cu prezența la US Open

Mihaela Buzărnescu a avut parte de o accidentare teribilă în turul II de la Rogers Cup contra ucrainiencei Elina Svitolina. În setul decisiv, jucătoarea de 30 de ani din România a suferit o accidentare gravă la glezna dreaptă și a fost nevoită să abandoneze.

Ajunsă în Top 20 WTA după titlul de la San Jose de la începutul acestei săptămâni, Mihaela Buzărnescu va rata următoarele două turnee de pe hardul american, iar prezența sa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este pusă sub semnul întrebării.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, tatăl Mihaelei a oferit primele amănunte despre starea jucătoarei și a spus ce turnee va rata aceasta.

”Urmează să facă RMN să vedem ce are. Entorsa e de gradul unu sau doi, nu cred că e de trei, dacă era nu mai putea să meargă. Spre dimineață am vorbit cu ea, zicea că o doare, nu s-a umflat așa tare, dar durerea este. Probabil unde s-a răcit mușchiul după efortul depus, de aceea o doare.
Nu se va întoarce în țară, sperăm să fie ceva ușor, nu mai joacă Cincinnati și nici New Haven și rămâne pentru US Open. Fiecare își dorește să ajungă la un turneu de Grand Slam. Ea până acum a luptat, a jucat calificări, dar aceasta este situația, ce să facem"
a precizat Mihai Buzărnescu.

Ieri, la Montreal, la scorul de 3-6, 7-6, 3-4 pentru adversara ei, Svitolina, Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare gravă la piciorul drept. Românca a returnat o minge, dar a călcat strâmb şi s-a prăbuşit la marginea terenului de joc. Ucraineanca a asistat şocată la scenele care se petreceau chiar la picioarele ei şi şi-a pus mâna la gură, în semn de îngrijorare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Biletul Zilei 09.08.2018! Mizăm pe trei meciuri sigure pentru un WIN!... Biletul Zilei din Europa League! FCSB, CFR Cluj și ”U” Craiova ne-au triplat miza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x